اگه مثل من عاشق بال سوخاری هستین، با این دستور درست کنین، عاشقش میشین! هم راحت و هم خوشمزه، مخصوصا با سس سیر! فقط این دستور رو من این سری دو برابر کردم، چون از یک کیلو بال استفاده کردم.


مواد لازم برای تهیه بال سوخاری در روغن به روش فست فودی

  • بال مرغ نیم کیلو
  • تخم مرغ یک عدد
  • ماست ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری پر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • کمی پودر زنجبیل، سس سویا، ادویه گراماسالا (که این ادویه ها قابل حذف هستن، ولی اگه بزنید خیلی خوشمزه تر میشه)
  • آرد سوخاری ساده به میزان لازم
  • آرد سوخاری درشت، مخصوص سوخاری
  • آبلیمو یک قاشق چای خوری
  • زعفران آب کرده، یک قاشق چای خوری

دستور پخت بال سوخاری در روغن به روش فست فودی

بال سوخاری در روغن به روش فست فودی

برای شروع اول بال مرغ ها رو با پیاز و زردچوبه و نمک و آب بزارید ۲۰ دقیقه بجوشه تا نیم پز بشه. (لطفا حواستون باشه کامل پخته نشه، چنگال بزنید داخلش اگه راحت فرو رفت کافیه) بعد بزارید داخل آبکش تا خنک بشه.

حالا ماست و تخم مرغ را داخل ظرف باهمدیگه مخلوط می کنیم و نمک و فلفل و آبلیمو زعفران و ادویه های لازم را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم، بعد آرد سوخاری ساده ای که گفتم رو کم کم به مایع اضافه می کنیم تا یکمی غلظت پیدا کنه، کم کم بریزین چون اگه مایع خیلی غلیظ بشه به بال ها نمیچسبه (حالت ماست رقیق شده باشه) حالا بال ها را به این مواد کاملا آغشته کنید و نیم ساعت بزارید کنار تا طعم دار بشه.

طرز تهیه بال سوخاری فست فودی
بعد داخل ظرفی پودر سوخاری درشت و نارنجی رنگ بریزید و یکی یکی بال ها را بندازین داخلش و خوب بغلتونید تا همه جاش پودر سوخاری داشته باشه (اگه برای مهمونی هاتون درست کردید که می تونید از شب قبل این کار رو انجام بدید و تو ظرف بزارید و فرداش نزدیک به سرو کردن سرخ کنید، وگرنه همون لحظه که داخل پودر سوخاری زدید میتونید سرخ کنید.)

دستور تهیه بال سوخاری رستورانی
در یک قابلمه گود روغن بریزین و بزارین داغ بشه و با حرارت متوسط سرخ کنید.

طرز تهیه بال سوخاری پفکی و ترد در خانه
وقتی که سرخ شد، بال ها رو بزارین رو یک دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه. با این سس سیر خیلی خوشمزه تر میشه. نوش جان