سیب زمینی تنوری برای افرادی که رژیم لاغری دارند یا ورزشکارها یه گزینه خیلی خوبه. در ادامه با دو روش برای تهبه سیب زمینی تنوری بدون فر در قابلمه روی گاز با سنگ یا نمک مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر در قابلمه با نمک
- سیب زمینی کوچک به تعداد دلخواه
- نمک دانه درشت یک بسته
طرز تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر در قابلمه با نمک
سیبزمینیها رو خوب بشویید. چون سیبزمینی با پوست سرو و خورده میشه. کف قابلمه رو کامل با نمک بپوشونید. به طوری که حدود 3 سانتیمتر نمک کف قابلمه باشه.
سیبزمینیهای کوپک رو روی نمک بپچینید و کمی داخل نمک فشار بدید. دقت کنید که سیبزمینیها به کف قابلمه برخورد نکنه. قابلمه رو روی حرارت کم بذارید و درب قابلمه رو بذارید. و رو کنید تا همه قسمت های سیب زمینی ها کامل پخته و کبابی بشه.
بعد از گذشت حدود یک ساعت با استفاده از یک خلال دندون سیبزمینیها رو چک کنید و اگه کامل پخته بودند، از قابلمه خارج کنید. نمک اضافی رو جدا کنید و سپس سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر در قابلمه با سنگ
- سیب زمینی کوچک به تعداد دلخواه
- مقداری سنگ سنگکی
طرز تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر در قابلمه با سنگ
سیبزمینیها و سنگها رو خوب بشویید. چون سیبزمینی با پوست سرو و خورده میشه. کف قابلمه رو کامل با نمک بپوشونید.
سنگها رو داخل قابلمه بریزید به طوری که کف قابلمه کاملا با سنگ پوشیده بشه. حدود نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید. سیبزمینیها رو روی سنگ بپینید. درب قابلمه رو بذارید و قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید.
در زمان پخت جند مرتبه سیب زمینی ها رو پشت و رو کنید تا همه قسمت های سیب زمینی ها کامل پخته و کبابی بشه.
حدود یک ساعت با استفاده از یک خلال دندون سیبزمینیها رو چک کنید و اگه کامل پخته بودند، از قابلمه خارج کنید و سپس سرو کنید.