خوراک لوبیا سفید غذایی خوشمزه و ساده ست و با مواد اولیه متفاوتی درست میشه. خوراک لوبیا سفید غذایی مقوی و فوقالعاده سالمه و به دلیل اینکه لوبیا سفید دارای پروتئین و ویتامین هست، این خوراک انتخاب مناسبی برای افراد گیاهخواره. در ادامه با دستور پخت خوراک لوبیا سفید با قارچ و هویج و سیبزمینی به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا سفید با هویج و سیب زمینی برای 4 نفر
- لوبیا سفید 2 لیوان (لیوان فرانسوی دسته دار)
- قارچ 200 گرم
- پیاز بزرگ 2 عدد
- هویج متوسط 2 عدد
- سیبزمینی متوسط 2 عدد
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری سرپر
- نمک 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دستور پخت خوراک لوبیا سفید با قارچ هویج و سیب زمینی؛ مرحله به مرحله
مرحله اول، خیساندن لوبیا سفید
برای از بین بردن نفخ لوبیا بهتره که لوبیا سفید رو حدود 12 ساعت قبل خیس کنید و هر 4 ساعت آب لوبیا رو عوض کنید. اما اگه فراموش کردید که لوبیا سفید رو از قبل خیس کنید، کافیه تا حدود 2 ساعت قبل از شروع به پخت، لوبیا سفید رو داخل آب جوش خیس کنید.
مرحله دوم، پختن لوبیا سفید
لوبیا سفید خیس خورده رو آبکشی کنید و داخل قابلمهای با اندازه مناسب بریزید، سپس داخل قابلمه آب بریزید تا روی لوبیاها رو یک بند انگشت آب بپوشونه.
قابلمه رو روی حرارت زیاد بذارید و وقتی که شروع به جوشیدن کرد، حرارت رو روی متوسط تنظیم کنید تا به مدت حداقل یک ساعت ریز بجوشه تا آب لوبیا تبخیر بشه و لوبیا نیمپز بشه.
مرحله سوم، اضافه کردن هویج و سیب زمینی
هویج و سیب زمینی رو شسته و پوست بگیرید و به شکل نگینی ریز خرد کنید. برای زیبایی خوراک لوبیا بهتره تا هویج و سیب زمینی رو یک اندازه خرد کنید.
مرحله چهارم، آماده کرن پیاز داغ
پیازها رو پوست بگیرید و به شکل خلالی خرد کنید. ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و پیاز رو داخل ماهیتابه بریزید. پیاز رو هم بزنید تا نسوزه و وقتی که آب پیاز کشیده شد و کمی سبک شد، مقداری روغن و به داخواه مقداری کره به پیاز اضافه کنید.
وقتی که پیاز طلایی شد، نمک، فلفل و زردچوبه رو به پیاز اضافه کنید و وقتی که کمی تفت خورد رب گوجهفرنگی رو هم اضافه کنید و مواد رو کمی تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه.
مرحله پنجم، اضافه کردن قارچ
وقتی که لوبیا سفید نیمپز شد و آبش کشیده شد، مقداری آب جوش داخل قابلمه لوبیا سفید بریزید و هویج و سیب زمینی خرد شده رو داخل قابلمه بریزید و در سپس پیاز داغ رو هم به مواد اضافه کنید.
قابلمه رو روی حرارت زیاد بذارید و وقتی که به جوش اومد حرارت رو کم کنید به طوری که خوراک ریز بجوشه و هویج و سیب زمینی و لوبیا کامل بپزه و پیاز داغ لعاب کنه.
حدود 30 تا 40 دقیقه بعد وقتی که هویج و سیب زمینی و لوبیا سفید پخت و نرم شد، قارچ خرد شده رو اضافه کنید و 20 دقیقه بعد خوراک لوبیا سفید آماده شده. نوش جان.