باقلوای نارگیلی با خمیر خانگی یک باقلوای خوشمزه و آسون و ارزونه و با دستور پخت راحتی که داره خیلی راحت می تونید تو خونه درست کنید. این باقلوا نارگیلی از شیرینی های محبوبه منه و بارها با این دستور تهیه باقلوا نارگیلی درست کردم. امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه باقلوا نارگیلی با خمیر خانگی
مواد لازم خمیر:
- روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم
- ماست شیرین و سفت ۱۲۰ گرم
- آرد الک شده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم(تا جایی ارد اضافه شود که خمیر لطیف و نرمی حاصل شود)
مواد لازم مواد میانی:
- پودر نارگیل چرب ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
- مغز گردو خوردشده ۵۰ تا ۷۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- شربت بار یا شهد ۳/۴ پیمانه برای مواد میانی حدودا ۱/۲پیمانه برای روز باقلوا بعد از پخت
دستور پخت باقلوا نارگیلی با خمیر خانگی مرحله به مرحله
۱. روغن نیمه جامد اب شده و ماست هم دمای محیط را باهم مخلوط کنید.
۲. آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
۳. خمیر را داخل نایلون تمیز در دمای محیط ۱ ساعت استراحت دهید.
۴. در این فاصله مواد میانی را حاضر کنید.
۵. پودرنارگیل را با پودر قند و ۲/۳ ام شربت بار را باهم مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. (نه سفت و نه شل)
۶. مغز گردو را اضافه و مخلوط کنید.
۷. مواد میانی را داخل نایلون تا زمان استفاده نگهداری کرده تا در دمای محیط خشک نشود.
۸. بعد از استراحت خمیر آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
۹. هر قسمت را بین دو تا نایلون با وردنه به قطر ۲ میلی متر پهن کنید.
۱۰. یک لایه از خمیر را کف قالب انداخته و خوب پهن کرده تا دورتا دور قالب را بگیرد.
۱۱. مواد نارگیلی را رای لایه اول خمیر کاملا یکدست پهن کنید.
۱۲. لایه دیگر خمیر را نیز به همان صورت پهن کرده و روی مواد نارگیلی طوری بخوابانید که کل سطح را پوشنده و دورتا دور قالب را بگیرد.
۱۳. لایه ها را با دست فشرده کنید.
۱۴. باقلوا را به صورت لوزی برش زده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید.
۱۵. ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کفایت میکند. روی باقلوا با حرارت مغز پخت میشود و نیازی به گریل و طلایی شدن ندارد.
۱۶. روی باقلو بالافاصله شربت با خنک بریزید در حدی که از حالت سفید بودن خارج شود و رنگ و طعم بهتری بگیرد.
۱۷. اجازه دهید تا شربت کاملا جذب باقلوا شده و باقلوا خنک شود.
نوش جان
طرز تهیه باقلوا نارگیلی با آرد سمولینا
این باقلوا بیییییی نظیره،حتما امتحانش کن که پشیمون نمیشید!
سایز مناسب قالب برای این مواد ،قالب ۲۵ تا ۳۰ سانت
مواد لازم شربت:
- شکر یک لیوان
- آب نصف لیوان
- گلاب یک چهارم لیوان
- جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو یک ق چ
طرز تهیه شربت:
تمام مواد رو داخل تابه بریز و روی حرارت بذار ،شکر که حل شد خاموش کن و کنار بذار
مواد لازم باقوا:
- آرد سمولینا یک لیوان
- تخم مرغ یک عدد
- شکر یک سوم لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- پودر نارگیل نصف لیوان
- بیکینگ پودریک ق مرباخوری
- وانیل یک چهارم ق چ
طرز تهیه باقلوا:
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن دستی بزن تا یکدست بشه. شیر و روغن رو اضافه کن و چند ثانیه بزن.
سمولینا و بیکینگ پودرو اضافه کن و در حد یکدست شدن بزن. در آخر هم پودر نارگیل رو اضافه و مخلوط کن.
کف قالب مورد نظر رو چرب کن و یک قاشق از سمولینا بردار و خوب همه جاش پخش کن(اگر سمولینات تموم شده بود با آرد معمولی آغشته کن). مواد رو داخل قالب بریز و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپز.
اگر روی باقلوا طلایی نشده بود چند ثانیه هم گریل رو روشن کن. بلافاصله که باقلوا رو از فر خارج کردی برش بزن و شربت داغ رو روی تمام باقلوا بریز. وقتی باقلوا تو محیط خنک شد ۲ ساعتم بذار تو یخچال تا خوب جا بیفته و بعد با یک فنجون چای نوش جان کن و لذتشو ببر.