باقلوا بورما ترکیه ای یا بروما باکلاوا یه باقلوای خیلی خیلی خوشمزهست که اگه درست کنید دیگه هیچوقت از بیرون باقلوا نمیخرید.
مواد لازم برای تهیه بروما باکلاوا (باقلوا بورما یا رولی)
- 1 پاکت یوفکای مخصوص باقلوا (15 عدد، اندازه یوفکای ترکیه بزرگ است)
- 1 لیوان پسته و یا گردوی ریز خرد شده
- 150 گرم کره
- یک چهارم لیوان روغن مایع
برای شربت:
- 3 و نیم لیوان شکر
- 3 و نیم لیوان آب
- 1 برش لیمو
(اندازه لیوان 200 میلی ، با لیوان دسته دار 3 لیوان)
دستور پخت باقلوا بورما ترکیه ای با خمیر یوفکا
برای شروع ابتدا شربت را آماده کنید. برای تهیه شربت آب، شکر و لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشید کرد تایم بگیرید و 16 دقیقه با حرارت کم بجوشانید. سپس کنار بذارید ولرم شود.
کره را آب کنید روغن مایع را به کره اضافه کنید و کف روی روغن را جمع کنید.
خمیر باقلوا را روی میز باز کنید از وسط و طول خمیر به دو قسمت ببرید.
روی یوفکاها را با دستمال بپوشانید تا خشک نشوند. یک عدد یوفکا را روی میز باز کنید روی یوفکا کمی روغن بریزید و وردنه باریک را روی یوفکا بذارید و مقداری از یوفکا را تا کنید و روی یوفکا پسته و یا گردوی ریز خرد شده بپاشید و با وردنه یوفکا را رول کنید از دو طرف یوفکا را به سمت وسط خمیر فشار بدید.
سپس وردنه را از داخل یوفکا بیرون آورید. تمام یوفکاها را به این شکل آماده کنید و داخل سینی فر بچینید.
روغن باقیمانده را روی باقلواها بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی باقلوا سرخ شود بپزید.
حدود 40 دقیقه بستگی به حرارت فر شما دارد ممکن است زمان کمتر یا بیشتر شود.
بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله شربت ولرم را روی باقلواهای گرم بریزید و صبر کنید تا شربت را جذب کنید میتوانید با پودر پسته تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم و فوت فن های تهیه باقلوا بورما ترکیه ای
باقلوا را یا با یوفکای آماده و یا با خمیر خانگی درست میکنند.
خمیر باقلوا خیلی نازک و لطیف، موقع جابجایی مراقب باشین پاره نشه.
خمیر باقلوا بخاطر ظرافتش خیلی زود خشک میشه، حین کار روی خمیرهارو با دستمال نمدار بپوشونین که خشک نشن. (روی رولهارو هم تا پایان کار به همین ترتیب بپوشونین.)
بخاطر انسجام رولها، تا نصفه مغز بریزین، ولی برای اینکه اینکارتون جبران شه، مقدار مغز رو بیشتر کنین.
دقت کنین موقع اضافه کردن شهد به باقلوا، شهد حتما باید ولرم و باقلوا حتما باید داغ باشه، اگر هر دو سرد باشن شهد جذب نمیشه، اگر هر دو داغ باشن باقلوا خمیر میشه.