باقلوا الجزایری، اکثر الجزایری ها عاشق این دسر موروثی الجزایری هستند که در اکثر عروسی ها و مجالس به هر شکل و نوع و سلیقه ای نمی توان از آن صرف نظر کرد.


مواد لازم برای تهیه باقلوا الجزایری

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • 4 پیمانه آرد
  • 3/4 پیمانه کره یا مارگارین، ذوب شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • کمی نمک
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • مقداری آب ولرم (اگه خمیرت سفت بود اضافه کنید)

برای فیلینگ

  • 3 پیمانه پودر بادام یا پسته
  • شکر 1/2 پیمانه
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • عرق بهارنارنج کمی

دستور پخت باقلوا الجزایری با خمیر خانگی

طرز تهیه باقلوا الجزایری با خمیر خانگی
برای تهیه خمیر مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیفی به دست بیاد. (بهتره آرد رو کم کم اضافه کنید تا وقتی خمیر نرم شد و به دست نچسبید دیگه، آرد اضافه نکنید.)

خمیر رو حدود یک ساعت بذاریر کنار تا استراحت کنه. بعد از دستگاه پاستا ردش کنید. ( اگه دستگاه نداریید، قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده، چند ثانیه ورز بدید و مجدد روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر رو روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر رو خیلی نازک پهن و باز کنید.)

خمیر رو داخل سینی فر که با کره چربش کردید بذارید و روش فیلینگ رو بریزید و لایه بعدی خمیر رو روش بذارید.

باید تا 7 لایه این کارو ادامه بدیید و بین هر لایه فیلینگ بذارید.

فیلینگ رو باید وسط خمیر بذارید و پخش کنید. اضافه لایه ها رو با چاقو برش بدید و بعد با چاقو مربعی برشش بزنید که بعد از پخت راحت تر بتونید برشش بزنید.

در آخر با خمیرهای اضافی و بادام تزئینش کنید. با کره چربش کنید و بذارید چند ساعت استراحت کنه، سپس در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی 45 دقیقه یا بیشتر قرار بدید تا بپزه.

بعد روش عسل بریزید و سپس برش بزنید و سرو کنید. (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودتون تنظیم کنید).

برای تهیه فیلینگ همه مواد رو با هم مخلوط کنید و گلاب یا عرق بهار نارنج اضافه کرده و هم بزنید تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد، بعد وسط خمیر قرار بدید و پهنش کنید.