باقلوا الجزایری، اکثر الجزایری ها عاشق این دسر موروثی الجزایری هستند که در اکثر عروسی ها و مجالس به هر شکل و نوع و سلیقه ای نمی توان از آن صرف نظر کرد.
مواد لازم برای تهیه باقلوا الجزایری
مواد لازم برای تهیه خمیر
- 4 پیمانه آرد
- 3/4 پیمانه کره یا مارگارین، ذوب شده
- یک عدد تخم مرغ
- کمی نمک
- 1/2 پیمانه گلاب
- مقداری آب ولرم (اگه خمیرت سفت بود اضافه کنید)
برای فیلینگ
- 3 پیمانه پودر بادام یا پسته
- شکر 1/2 پیمانه
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- عرق بهارنارنج کمی
دستور پخت باقلوا الجزایری با خمیر خانگی
برای تهیه خمیر مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیفی به دست بیاد. (بهتره آرد رو کم کم اضافه کنید تا وقتی خمیر نرم شد و به دست نچسبید دیگه، آرد اضافه نکنید.)
خمیر رو حدود یک ساعت بذاریر کنار تا استراحت کنه. بعد از دستگاه پاستا ردش کنید. ( اگه دستگاه نداریید، قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده، چند ثانیه ورز بدید و مجدد روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر رو روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر رو خیلی نازک پهن و باز کنید.)
خمیر رو داخل سینی فر که با کره چربش کردید بذارید و روش فیلینگ رو بریزید و لایه بعدی خمیر رو روش بذارید.
باید تا 7 لایه این کارو ادامه بدیید و بین هر لایه فیلینگ بذارید.
فیلینگ رو باید وسط خمیر بذارید و پخش کنید. اضافه لایه ها رو با چاقو برش بدید و بعد با چاقو مربعی برشش بزنید که بعد از پخت راحت تر بتونید برشش بزنید.
در آخر با خمیرهای اضافی و بادام تزئینش کنید. با کره چربش کنید و بذارید چند ساعت استراحت کنه، سپس در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه یا بیشتر قرار بدید تا بپزه.
بعد روش عسل بریزید و سپس برش بزنید و سرو کنید. (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودتون تنظیم کنید).
برای تهیه فیلینگ همه مواد رو با هم مخلوط کنید و گلاب یا عرق بهار نارنج اضافه کرده و هم بزنید تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد، بعد وسط خمیر قرار بدید و پهنش کنید.