میدونید که بادمجون شکم پر رو به روش های خیلی زیادی درست میکنن.
بالاخره من تونستم دستور یه بادمجون شکم پر شمالی خوب رو پیدا کنم و واقعا خوش طعم شد. این غذا توی رامسر به بادمجون کباب معروفه اما توی گیلان بهش بادمجون گوده هم میگن و کلی اسم محلی دیگه هم داره.
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان گوده گیلانی برای سه نفر
- بادمجون شش عدد ریز
- گردو آسیاب شده ریز ۲۰۰ گرم
- پیاز درشت یک عدد
- رب انار ترش یک الی دو قاشق بسته به ذائقه خودتون
- سبزی معطر له شده دو قاشق پر
- ادویه نمک و فلفل سیاه و دارچین
- سبزی معطر بادمجون کباب رو میتونید براحتی تهیه کنید اما اگر نداشتید
ترکیبش شامل: نعنا، گشنیز، جعفری، چوچاق (اصلش به همینه اما قابل حذفه اگر دسترسی ندارید)، کمی پونه و کمی ریحون هست که میتونید با مولینکس با هم له کنید و تو فریزر نگه دارید.
دستور پخت خورشت بادمجان گوده گیلانی
برای شروع ابتدا دم بادمجون ها رو بگیرید و کلاهک رو یکم کوتاه کنید و پوست بادمجون رو بگیرید بعد یه برش روش بزنید و کمی نمک بپاشید بزارید نیم ساعت بمونه تا تلخیش گرفته بشه بعد آب بکشید و با دستمال خشک کنید و تو روغن سرخش کنید.
سپس پیاز رو ریز رنده کنید و با یکم روغن تفت بدید طلایی که شد گردو رو اضافه و پنج دقیقه تفت بدید و یک ای دو لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید یک ساعت بجوشه و بعد رب انار ترش رو به همراه ادویه ها و سبزی معطر اضافه کنید.
اجازه بدید مواد یکم به روغن بیوفته و وقتی که جا افتاد شبیه فیلم غلیظ بشه زیرش رو خاموش کنید و یکم که خنک شد داخل بادمجون ها رو از قسمت برش با قاشق یکم جا بازکنید و مواد گردویی رو داخلش بریزید.
حالا تو تابه بچینید و از مواد گردویی تون دو قاشق رو با یک لیوان آب جوش روش بدید و هرچی از روغن گردو مونده روش بریزید و بزارید رو شعله تا یک ربع با درب باز جا بیوفته.