اگه میخواید یه باقلوای فوری و خوشمزه و در عین حال خیلی مجلسی و شیک رو تو خونه درست کنید، این باقلوای گل رز رو از دست ندید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا گل رز
مواد لازم برای شربت
- 1 و 3/4 پیمانه شکر
- 3/4 پیمانه آب
- 1 و 1/2 قاشق غذاخوری گلوکز (قابل حذف)
- 4 قطره آب لیمو یا یه برش لیمو
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری گلاب
برای باقلوا
- 30 برگ باقلوا
- 1 و 1/8 پیمانه کره ذوب شده
برای مغزی
- 1 پیمانه پسته خام بدون نمک
- 1 قاشق غذاخوری پودر قند
مغزی دلخواه هستش، بجای پسته می تونید از گردو یا بادام آسیاب شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه باقلوای گل رز
اول شربت رو آماده می کنیم. آب و شکر و گلوکز رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه (حدود 15 دقیقه). لیمو و گلاب رو بهش اضافه کرده و 5 دقیقه دیگه بجوشه. حرارت رو خاموش کرده و اجاره میدیم شربت کاملا خنک بشه.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و پسته ها رو روی اون پهن می کنیم و حدود 10 دقیقه داخل فر با دمای 165 میزاریم تا حالت تفت دادن بگیره.
بعد پسته و پودرقند رو با دورتند مخلوط کن یا آسیاب پودر می کنیم تا حالت خمیری بگیره. (اگه از گردو استفاده کردین نیازی به تفت دادن داخل فر نیست.)
خمیر باقلوا رو ازقبل چندساعت بیرون فریزر گذاشته تا کاملا یخش باز بشه. روی سطح کار پهن کرده و با کاتر گرد اونو کاتر می زنیم. هر دایره رو با کره چرب کرده و 8 تا 10 رو روی هم چیده (مطمئن بشین که هر دایره نصف دایره قبلی رو پوشش داده) از فیلینگ به صورت نواری یه لایه با فاصله 1 سانت از لبه پائینی پهن کرده و اون 1 سانت رو برگردونده و سپس باقلوا رو به شکل گل رز می پیچیم.
قالب مافین رو کمی چرب کرده و باقلواها رو داخل اون چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه می پزیم. (اگه نیاز بود چند ثانیه گریل رو روشن کنید تا روی باقلوا طلایی بشه اما حواستون باشه نسوزه) تا از فر خارج کردیم شربت خنک شده رو روی اون ریخته و به دلخواه با پسته تزئین می کنیم. نوش جان