این مافین اُتریشی حرفه ای یه مافین خوشمزه و خاص و شیک و جذابه! اصلا مافین از این جذابتر نداریم! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه مافین اتریشی
- آرد ۲۲۵ گرم
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- نمک ۱ پینچ
- شکر ۱۳۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۷۵ گرم
- روغن مایع ۶۵ گرم
- خامه ۲ قاشق غذاخوری
- بادام پرک به مقدار لازم
- کمپوت هلو یا زردآلو مقداری
دستور پخت مافین اتریشی
برای شروع ابتدا کره پماد شده، شکر، وانیل و تخم مرغ را کمتر ۱ دقیقه با سرعت متوسط همزن مخلوط می کنیم.
سپس خامه و روغن مایع را اضافه و با ویسک دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. سپس مواد خشک را که قبلا ۳ بار الک کردیم را به مواد اضافه و در حد یک دست شدن هم می زنیم.
در نهایت کمپوت هلو یا زردآلوی خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را در کپسول یا قالب مافین ریخته و ۲/۳ قالب را پر می کنیم.
سپس روی هر مافین یک تکه زردآلو و یا هلو و کمی پرک بادام می ریزیم و در فر۱۸۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم.
این مافین بافت بسیار دوست داشتنی و شیرینی ملایمی داره. نوش جان.
نکات مهم تهیه مافین اتریشی
- اگر کمپوت نداشتید می توانید از هلو رسیده و شیرین برای داخل مافین استفاده کنید فقط پوست هلورا بگیرید.
- اگر کمپوت زردآلو نداشتید از زردآلو تازه را دو نیم کرده وبا مقدار کمی شکر به مدت ۱ تا ۱.۵ دقیقه در ماکروویو با قدرت ۹۰۰ بپزید همین زمان کفایت می کند. همین که شکرها ذوب شود و کمی به خورد زردآلو ها برود کفایت می کند و از مایع باقیمانده در ظرف هم می توانید بعدا برای تر سازی کیکها استفاده بفرمایید.
- این مافین اصلا نیاز به هم زدن زیاد ندارد دقت کنید هم زدن زیاد باعث سفت شدن بافت مافین می شود.
- دقت بفرمایید تنها ۲/۳ قالب را از مایع مافین پر کنید چون این مافین پف خوبی دارد.
- من داخل مافین از ۱۰۰ گرم هلوی پوست کنده تازه شیرین خرد شده استفاده کردم.
- می تواتید از تکه های کوچکتر هلو یا زردآلو برای روی مافین استفاده کنید.
- ماندگاری این مافیها عالیه در ظرف دربدار در یخچال به مدت ۲ هفته و در فریزر به مدت ۶ ماه.