این مافین اُتریشی حرفه ای یه مافین خوشمزه و خاص و شیک و جذابه! اصلا مافین از این جذاب‌تر نداریم! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه مافین اتریشی

  • آرد ۲۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک ۱ پینچ
  • شکر ۱۳۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۷۵ گرم
  • روغن مایع ۶۵ گرم
  • خامه ۲ قاشق غذاخوری
  • بادام پرک به مقدار لازم
  • کمپوت هلو یا زردآلو مقداری

دستور پخت مافین اتریشی

طرز تهیه مافین اتریشی
برای شروع ابتدا کره پماد شده، شکر، وانیل و تخم مرغ را کمتر ۱ دقیقه با سرعت متوسط همزن مخلوط می کنیم.

سپس خامه و روغن مایع را اضافه و با ویسک دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. سپس مواد خشک را که قبلا ۳ بار الک کردیم را به مواد اضافه و در حد یک دست شدن هم می زنیم.

در نهایت کمپوت هلو یا زردآلوی خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را در کپسول یا قالب مافین ریخته و ۲/۳ قالب را پر می کنیم.

سپس روی هر مافین یک تکه زردآلو و یا هلو و کمی پرک بادام می ریزیم و در فر۱۸۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم.

این مافین بافت بسیار دوست داشتنی و شیرینی ملایمی داره. نوش جان.

نکات مهم تهیه مافین اتریشی

  • اگر کمپوت نداشتید می توانید از هلو رسیده و شیرین برای داخل مافین استفاده کنید فقط پوست هلورا بگیرید.
  • اگر کمپوت زردآلو نداشتید از زردآلو تازه را دو نیم کرده وبا مقدار کمی شکر به مدت ۱ تا ۱.۵ دقیقه در ماکروویو با قدرت ۹۰۰ بپزید همین زمان کفایت می کند. همین که شکرها ذوب شود و کمی به خورد زردآلو ها برود کفایت می کند و از مایع باقیمانده در ظرف هم می توانید بعدا برای تر سازی کیکها استفاده بفرمایید.
  • این مافین اصلا نیاز به هم زدن زیاد ندارد دقت کنید هم زدن زیاد باعث سفت شدن بافت مافین می شود.
  • دقت بفرمایید تنها ۲/۳ قالب را از مایع مافین پر کنید چون این مافین پف خوبی دارد.
  • من داخل مافین از ۱۰۰ گرم هلوی پوست کنده تازه شیرین خرد شده استفاده کردم.
  • می تواتید از تکه های کوچکتر هلو یا زردآلو برای روی مافین استفاده کنید.
  • ماندگاری این مافیها عالیه در ظرف دربدار در یخچال به مدت ۲ هفته و در فریزر به مدت ۶ ماه.