آش لوبیا سفید ایتالیایی در دو رنگ سفید و قرمز میشه درست کرد.
مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید قرمز
- لوبیا سفید ۲ پیمانه (از شب قبل خیس و پخته شده)
- پیاز ۱ دونه
- هویج ۳ دونه
- سیب زمینی رنده شده ۴ دونه
- سیر چندحبه
- رب ۳ ق غذاخوری
- فلفل قرمز پرک ۱ ق غذاخوری
- نمک ۱.۵ ق غذاخوری
- پودر سیر ۱ ق چایخوری
- پودر پیاز ۱ ق چایخوری
- آب ۱.۵ تا ۲ لیتر
- جعفری خردشده
- پنیر پارمزان رنده شده
- نان تست
آش قرمز برای ۶-۸ نفر
دستور پخت آش لوبیا سفید ایتالیایی
پیاز رو تفت میدیم. هویج و سیب زمینی و سیر رنده شده اضافه و تفت میدیم. سپس رب و فلفل و نمک و ادویه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
سچس در بلندر یا غذاساز همراه با یک سوم لوبیا سفید پخته شده یکدست میکنیم.
بعد ۱.۵ لیتر آب اضافه میکنیم، ۵ دقیقه روی حرارت متوسط قل ریز بزنه.
در نهایت به لوبیا سفید پخته شده اضافه میکنیم و یک ربع روی حرارت ملایم جا بیفته.
با جعفری و پارمزان و نون تست شده سرو میکنیم.
مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید به رنگ سفید
- لوبیا سفید ۱ پیمانه (از شب قبل خیس و پخته شده)
- پیاز ۱ دونه کوچک
- سیب زمینی رنده شده ۲ دونه
- سیر چندحبه
- نمک ۱.۵ ق غذاخوری
- پودر سیر ۱ ق چایخوری
- پودر پیاز ۱ ق چایخوری
- آب ۱ لیتر
- جعفری خردشده
- پنیر پارمزان رنده شده
- نان تست
آش سفید برای ۴ نفر
طرز تهیه
پیازو تفت میدیم. سیب زمینی و سیر رنده شده اضافه و تفت میدیم. سپس نمک و ادویه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
در بلندر یا غذاساز با یک سوم لوبیا سفید پخته شده یکدست میکنیم. بعد ۱ لیتر آب اضافه میکنیم، ۵ دقیقه روی حرارت متوسط قل ریز بزنه.
در نهایت به لوبیا سفید پخته شده اضافه میکنیم و یک ربع روی حرارت ملایم جا بیفته. با جعفری و پارمزان و نون تست شده سرو میکنیم.