طرز پخت مافین زردآلو خییلی خیلی خوشمزه و مناسب فصل تابستون رو براتون آماده کردم. امیدوارم شما هم درست کرده و لذت ببرین!

مواد لازم برای تهیه مافین زردآلو

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۲/۳ لیوان
  • شیر۲/۳ لیوان
  • کره ی به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱/۴ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • زرد آلو ۶ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • رنده ریز پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت مافین زردآلو خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه مافین زردآلو خوشمزه و خوش طعم

ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکر روبا همزن بمدت ۳ تا ۴ دقیقه بزنین تا کاملا کرمی رنگ و پفکی بشه.

سپس تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدوم رو بمدت ۱دقیقه هم بزنین همزمان با تخم مرغ آخری وانیل ورنده ی پوست لیمو رو اضافه کنین.

سپس شیر و روغن مایع رو علاوه کرده و حدود ۳۰ ثانیه هم بزنین. در نهایت آرد، بیکینگ پودر و نمک رو علاوه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنین.

قالب های مافین رو با روغن مایع کمی چرب کنین و داخلش کپسول بزارین. از مایع کیک داخل قالب ریخته طوری که ۲/۳ قالب پر بشه.

سپس از زردآلو های که نصف کردین رو روش بزارین.

دستور پخت مافین زردآلو خوشمزه و خوش طعم

هر میوه ای که دوست داشتین میتونین استفاده کنین بعد روی هر مافین مقداری شکر و بادام و خلال پسته بپاشین و در فر ازقبل گرم شده ابتدا ۵ تا ۶ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد و سپس دمای فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بزارین و اجازه بدین کاملا بپزه و رنگ بگیره، بعد اینکه از فر در آوردین میتونین روش شربت بار یا عسل رقیق شده بزنین که من این کار رو نکردم.

برای تهیه این مافین زردآلو بهتره زرد آلوی خوشرنگ و رسیده استفاده کنین.