اگه در حال و هوای یه شیرینی کلاسیک هستین این مافین آمریکایی خوشمزه بهترین گزینه ست! برای صبحانه یا میان وعده عالی هستند.
مواد لازم برای تهیه مافین آمریکایی
برای رویه خرده خمیر شنی
- آرد 60 گرم
- شکر 100 گرم
- 50 گرم کره سرد
مواد مایع
- 80 میلی لیتر روغن مایع
- 3 عدد تخم مرغ متوسط
- شکر 100 گرم
- 125 میلی لیتر شیر
- خامه صبحانه 70 میلی لیتر
- 100 گرم ماست ساده
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
مواد خشک
- آرد 280 گرم
- بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- و 150 گرم بلوبری پوشیده شده با 1/2 قاشق غذاخوری آرد (جایگزین آلبالو)
طرز تهیه مافین آمریکایی
با تهیه رویه خرده نان شروع کن.
در یک کاسه کوچیک آرد، شکر و کره سردُ با هم مخلوط کن. موادُ با سر انگشت به هم بمال تا خرده های درشت شن مانند تشکیل بشه،روشُ بپوشون و در یخچال قرار بده.
فرُ با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کن و قالب مافین رو با کپسول کاغذی بپوشون.
در یک کاسه دیگه ، تمام مواد مایع رو با هم مخلوط کن: که شامل روغن ، تخم مرغ، شکر، شیر، خامه و ماست میشه.
در یک کاسه جداگانه مواد خشکُ با هم مخلوط کن: که شامل آرد، بکینگ پودر و نمک میشه و الک کن.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه کن و به آرومی مخلوط کن. فقط انقدری هم بزن تا آرد خشک دیده نشه. مراقب باش که بیش از اندازه مخلوط نکنی، میوه های آغشته به آرد شده رو داخل خمیر بریز و به آرومی مخلوط کن.
کپسول های آماده مافین رو با مواد پر کن،(هر کدام از کپسول ها رو حدود 3/4 پر کن). روی هر مافین از رویه خرده شنی بپاش. مافین ها رو به مدت 8 دقیقه بپز،
سپس حرارتُ تا 180 درجه سانتیگراد کاهش بده. 15 دقیقه دیگه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کردی تمیز بیرون بیاد پخت رو ادامه بده.
اجازه بده مافین ها چند دقیقه درون قالب بمونن تا خنک بشن، سپس مافینا رو به روی توری سیمی منتقل کن و اجازه بده تا کاملا خنک بشن. پس از خنک شدن مافین ها آماده سرو میشن. مافینارو با یک فنجان قهوه یا چای داغ برای یک ضیافت لذت بخش سرو کن!
امیدوارم از طعم لذیذ این مافین بلوبری آمریکایی لذت ببری!
نوش جونتون