نان بروتچن (Brutchen bread) یا بروتشن از دسته نانهای اصیل آلمانی که در وعده صبحانه و عصرانه سرو میشه. نان بروتچن یک نان اصالتا آلمانی است و معمولا برای صبحانه استفاده میشه.

بسیار پنبه ای و لطیف. بیس اصلی نان در آلمان با مویزه اما من کشمش رو جایگزین مس کنم معمولا. چون بنظرم دونه های درشت مویز زیر دندان خیلی خوشایند نیست.

البته در داخلش از پوست پرتقال یا لیمو، شکلات چیپسی و گردو هم میشه استفاده کرد. این بهترین دستور نون بروتچن هست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان بروتچن آلمانی

  • ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم آرد نونوایی
  • مخمر ۱۰ گرم
  • شکر ۶۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ یک عدد
  • شیر ولرم ۳۰۰ میلی لیتر
  • نمک ۷ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • شکلات چیپسی نصف پیمانه

اگه ترازو ندارید

  • آرد ۴ تا ۵ پیمانه
  • مخمر یک قاشق غذاخوری
  • شکر دو و نیم قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ یک عدد
  • شیر ولرم یک و نیم پیمانه
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • کره یک بسته ۵۰ گرمی
  • شکلات چیپسی نصف پیمانه

طرز تهیه نان بروتچن آلمانی

طرز تهیه نان بروتچن آلمانی به روش اصلی
نصف بیشتر آرد رو داخل ظرف الک کنید. مخمر و شکر رو اضافه کنید. بعد شیر ولرم و سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید.

طرز تهیه نان بروتشن آلمانی

وقتی مواد خشک رو با مواد مایع ترکیب کردید، نمک و بقیه آرد رو طی چند مرحله با احتیاط اضافه کنید و ورز بدید.

آموزش نان بروتچن

کره به دمای محیط رسیده رو حین ورز به خورد خمیر بدید.

وقتی کار ورز نون تموم شد شکلات چیپسی رو اضافه کنید.

آموزش نان بروتشن آلمانی

یکم ورز بدید، در حد مخلوط شدن. بعد چونه بگیرید و روشو خوب بپوشونید و بذارید یک ساعت یه جای مرطوب استراحت کنه.

بعد از استراحت اولیه از خمیر چونه بگیرید و با فاصله توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

دوباره روشو بپوشونید و ۲۰ دقیقه استراحت دوم بدید.

یدونه زرده تخم مرغ که مونده بود رو با یکم شیر رقیق کنید و بعد از استراحت دوم روی نون ها رو رومال بدید.

بذارید داخل فر ۱۹۰ درجه که از قبل حسابی داغ شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه.

از سالم بودن خمیر مایه تون مطمئن باشید. یعنی توی ظرف دربسته نگهداری شده باشه و یکی دو ماه از باز کردنش بیشتر زمان نگذشته باشه.

مواد اولیه سرد یخچالی نباشه و همش هم دمای محیط باشه.

دستور پخت نان بروتچن

5/5 - (1 امتیاز)