خورش آلو مسما گیلانی یه غذای خوشمزه و سنتی گیلانی که مثل همه غذاهای سنتی گیلان فوق العاده خوشمزه ست.

مــواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما گیلانی

  • ران مــرغ سه تکه
  • پـیاز دو عـدد بــزرگ
  • قیصی دویست گـرم
  • آلـو سیاه صـد گـرم
  • زعــفران دو قاشق غذاخوری غلیظ
  • رب گـوجـه فـرنگی یک قاشق غذاخوری سـرپـر
  • نمک، فلفل، زردچـوبه بـه مـیزان لازم
  • شکر دو قاشق غذاخوری(اختیاری من نزدم)
  • آب گــرم بـه مـیزان لازم

طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی با مرغ

طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی با مرغ

مـرغ بـا هـمراه نمک و فلفل و زردچـوبـه خـوب آغشته کنید اجازه بـدید یک ساعتی بمونه.

مـرغ بـعد استراحت خـوب سـرخ کنید چـون زمـان پـختش کمی طولانی ممکن لـه بشه.

مـقدار مـرغ بـه دلخواه دوستان انـدازه مـصرفی خـانـواده شماست انـتخاب ران مـرغ به ایـن دلیل که ایـن سس مـرغ کامل بـه خوردش مـیره سیـنه مـرغ حـالت خشکی پـیدا میکنه.

پـیاز نـگینی خـرد کنید داخل تـابه با کمی روغـن تفت بدید سبک شد زردچـوبه برنید نیاز نیست پـیاز کامل سـرخ بـشه سبک بشه کافیه.

بعد قیصی و آلوی که شستید اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید در این مرحله رب اضافه کنید تفت بدید تا رنگ رب باز بشه.

مـرغ های که سرخ کردید اضافه تـا اندازه ای آب گرم بریزید که روی مرغ ها رو بپوشونه زعفران اضافه کنید در قابلمه یا اگه تابه استفاده میکنید بزارید اجازه بدید روی شعله خیلی کم یک ساعت و نیم پخته بشه تا آلو و پیاز کامل پخته بشه و خورشتتون لعاب بندازه.

دوستان بخاطر پیاز معمولا ملس میشه ولی اگه بازم چشیدید دیدید اون ملسی دلخواه شمارو نداره میتونید یک الی دو قاشق غذا خوری شکر بزنید.