تا حالا عدس پلو با گوشت تکه ای خورشتی یا ماهیچه رو امتحان کردید؟
برای امتحان هم که شده یک بار عدس پلو رو با گوشت تکه ای قرمز یا ماهیچه درست کنید، درست مثل باقالی پلو با گوشت.
من هیچوقت عدس پلو رو با گوشت چرخکرده و کشمش یا خرما نمیخورم. عدس پلو رو همیشه با گوشت خورشتی تکه ای درست میکنم و معمولا هرکس میبینه تعجب میکنه.
ولی بهتون پیشنهاد میکنم حتما یکبار اینطوری درست کنین و لذت ببرید. شاید دیگه دلتون نخواد با گوشت چرخکرده بخورین، البته که سلیقهایه.
من مثل همیشه عدسپلو رو کته میکنم چون واقعا عطر و طعم برنج تو کته میمونه و عدسپلو خیلی خوشمزهتر میشه.
مقدار مواد لازم برای تهیه عدس پلو با گوشت تکه ای قرمز برای 4 نفر
- نسبت عدس به برنج ۲ به ۱ (۲ پیمانه برنج ۱ پیمانه عدس ) برای عدس پلوی پر عدس خواستین میتونین کمتر بریزین
- کره 50 گرم من مخلوط روغن مایع و کره استفاده میکنم
- گوشت تیکه خورشی 250 گرم یا ماهیچه
- پیاز 2 عدد
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
- زعفران و دارچین برای پلو
دستور پخت عدس پلو با گوشت تکه ای قرمز خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا پیازها رو به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد میکنمی و داخل قالبلمه میریزیم و با کمی روغن مایع تفت میدیم.
سپس گوشت تکه ای خورشتی رو اضافه میکنیم. آبش که کشیده شد و رنگ گوشت تغییر کرد، فلفل، کمی نمک و پودر سیر میریزیم، آب جوش اضافه میکنیم تا خوب بپزه و آبش کم و غلیظ بشه.
بعد از پخت گوش، نمکش رو اندازه میکنیم و کمی آبلیمو تازه یا آب نارنج میزنیم.
اگر دوست دارین با آبغوره هم خوب میشه.
عدس خیس خورده رو ده دقیقه تا یک ربع بذارید تا پخته بشه.
سپس برنج خیس خورده را داخل آب جوش بریزید یک قاشق نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید.
موقع پخت عدس چوب دارچین و غنچه گل عطر خوبی بع عدس میده پس اگه دارید حتما استفاده کنید.
چند دقیقه قبل از آبکش کردن برنج عدس پخته شده را اضافه میکنیم و برنج را آبکش میکنیم.
ته دیگ دلخواه را میچینیم، و به ترتیب یک لایه برنج میریزیم و کمی پودر دارچین میپاشیم تا تمام شدن برنج به این کار ادامه میدیم.
میتونید از زعفران دمکرده هم استفاده کنید.
در آخر عدس پلو رو در کنار گوشت تکه ای سرو و نوش جان کنید.
خلاصه که عالی میشه.