پودینگ دو رنگ شکلاتی وانیلی با فیلینگ موز و بیسکویت پتی بور تقدیم به شما عزیزان. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه پودینگ دو رنگ شکلاتی وانیلی
مواد لازم برای پودینگ شیری
- شیر ۱ کیلو
- پودر قند ١ ليوان (لیوان دسته دار فرانسوی)
- آرد سفید قنادی ۳/۴ لیوان
- وانیل شکری ترکی ۱ پاکت یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر کرم شانتی ۱ بسته
مواد لازم برای فیلینگ
- بیسکویت پتی بور یا هر بیسکویت دلخواه
- موز اسلایس شده
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
- شیر ۱ کیلو
- پودر نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری پر
- پودر قند ۱ لیوان
- پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
- وانیل شکری ۱ پاکت یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین
- بیسکویت پتی بور پودر شده
- کرم لوتوس
طرز تهیه پودینگ دو رنگ شکلاتی وانیلی
برای شروع ابتدا همه مواد پودینگ شیری رو به غیر از پودر کرم شانتی درون قابلمه ریخته و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا گلوله ای از باقی نمونه.
سپس اجاق رو روشن کرده و با حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا مواد به جوش بیاد.
در ادامه اجاق رو خاموش کرده، کرم شانتی رو بلافاصله اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا غلیظ بشه (زیاد زدنش باعث میشه موادتون مجدد شل بشه).
سپس مواد رو داخل ظروف سرو ریخته، در حالیکه گرم هست و تنها از حرارت اولیه افتاده؛ روی اون دو عدد بیسکویت پتی بور یا لوتوس قرار داده و موزهای اسلایس شده میچینیم.
برای آماده کردن پودینگ شکلاتی، همه مواد پودینگ شکلاتی رو در یک قابلمه با همزن دستی خوب مخلوط کرده؛ روی اجاق قرار داده مرتب هم میزنیم تا به جوش بیاد.
اجاق رو خاموش کرده و از مواد داخل ظروف سرو میریزیم.
بعد از اینکه پودینگ خنک شد با بیسکویت پتی بور یا لوتوس پودر شده و کرم لوتوس که کمی بن ماری کردیم تا رقیق بشه تزیین میکنیم. برای تزئین میتونید از شکلات خرد شده و انواع مغزها هم استفاده کنید. نوش جان