دسر خرمالو با شیر و خامه یه دسر پاییزی خوشمزه و ساده هست. مطمئنم که اگه درست کنید از بافت لطیف و کرمی که داره خیلی خوشتون میاد.


مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو بدون ژلاتین با شیر و خامه و بیسکویت پتی بور

  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 2 قاشق سوپ خوری
  • شیر 2 لیوان
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • خامه نصف لیوان
  • خرمالو 3 رسیده عدد
  • بیسکویت پتی بور ساده مقداری

دستور تهیه تهیه دسر خرمالو با شیر و خامه و بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر خرمالو با شیر و خامه و بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا کاسه مناسبی انتخاب کنید. زرده ها و شکر را توسط همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. وانیل را به آن بیافزایید و باز خوب هم بزنید.

در ادامه آرد و شیر را کم کم به مواد بالا بیافزایید و با همزن خوب هم بزنید تا ترکیب یک دستی حاصل شود.

قابلمه مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید. مایه دسر را درون آن بریزید و مدام هم بزنید تا مایع به طور یکنواخت غلیظ شود.

سپس شعله را خاموش نمایید. در این مرحله اگر مایع مقداری از حد معمول سفت شد به آن مقدار کمی شیر بیافزایید و تند هم بزنید.

غلظت مایع باید مانند فرنی باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل. سپس خامه را بیافزایید و خوب هم بزنید.

خرمالوهای خیلی رسیده را برای این دسر انتخاب کنید. پوست نازک آنرا به آرامی بگیرید دقت کنید که خرمالوها هسته نداشته باشند.

سپس توسط بکوب یا مخلوط کن آنها را پوره کنید. ظرفهای سرو را انتخاب کنید.

می توانید هم از ظروف سرو تک نفره و یا بزرگ استفاده کنید. بیسکویت ها را کف ظرف سرو بچینید.

سپس مقداری از مایع دسر روی آن بریزید و سپس مقداری پوره خرمالو بیافزایید. لایه های بعد را با بیسکویت ،مایع دسر، و پوره خرمالو ادامه دهید تا مایع تمام شود.

دسر را 3 ت4 ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس با خامه فرم گرفته و مقداری نعنا تزیین و سرو نمایید. نوش جان