کیک براونی بدون پودر کاکائو با شکلات تخته ای تلخ یه براونی راحت و خوشمزهست. امیدوارم این بروانی رو درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کیک براونی با شکلات تخته ای
- شکلات تلخ ۶۰ درصد ۲۸۰ گرم ( هفتاد درصد ایرانی هم میشه استفاده کنید چون شکلات تلخ ایرانی زیادی تلخ نیستن)
- کره بدون نمک ۱۰۰ گرم (کره های پنجاه گرمی ایرانی بدون نمک هستن)
- آرد سفید قنادی ۱ پیمانه
- پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری ( میتونید کمتر بریزید یا حذف کنید)
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی یک پنس
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای نصف پیمانه
- پودر قند نصف پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
طرز تهیه براونی با شکلات تخته ای
برای شروع ابتدا شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب کرده تا کاملا شکلات آب بشه و با کره یکدست بشه.
سپس در ظرف بزرگی شکلات آب شده رو به همراه مابقی مواد با سرعت کند همزن هم میزنیم.
در ادامه داخل قالب ۲۰ سانتیمتری کاغذ روغنی قرار داده به طوری که کف قالب و دیواره رو کاملا بپوشونه. (اگر قالبتون کمربندی هست حتما کاغذ از کف قالب کمی بیرون بزنه که موادتون از درز ظرف نشت نکنه).
در آخر مواد رو داخل قالب ریخته و سطح اون رو یکنواخت میکنیم. سپس قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت قرار داده تا بپزد.
توجه داشته باشید که مدت پخت بستگی به نوع فر دارد پس حتما دقت کنید. بعد از خنک شدن سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک براونی باقلوا با شکلات تخته ای
مواد لازم
- کره ۹۰ گرم
- شکلات تخته ای 60 گرم
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد ۱/۲ پیمانه
- گردو خرد شده ۱ پیمانه خرد شده (من بو دادم)
- یک بسته خمیر باقلوا
- کره ۱۰۰ گرم
- عسل ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
کره را همراه شکلات داخل مکروفر گذاشته و مابینش در مکروفر را باز کرده هم زده و مجدد اگز نیاز بود داخل مکروفر بگذارید تا کاملا آب شود و یکدست شود.
اجازه بدید کمی از خرارت بیفته بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد هر کدام کامل هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود با تخم مرغ اخر وانیل را هم بریزید.
آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
گردوها را بریزید (البته کمی از گردو را برای روی باقلوا نگه دارید تقریبا دو قاشق غذاخوری)
حالا کامل مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر باقلوا را باز کنید و اندازه قالبتون برش بزنید. کره را آب کنید و یک لایه از خمیر را کف قالب بگذارید کاملا کره بمالید و لایه ی بعدی را بذارید (در این مرحله هفت لایه از خمیر بگذارید و هر لایه را به خوبی کره بزنید.)
نیمی از مواد براونی را روی آن ریخته و یکدست پخش کنید.
حالا مجدد شروع کنید به گذاشتن لایه های خمیر باقلوا این قسمت هم مثل لایه قبل هفت لایه را کره زده و روی هم بگذارید.
مابقی مواد براونی را بریزید و مجدد شروع کنید به گذاشتن لایه های خمیر باقلوا (برای لایه ی رویی من ۱۰ لایه خمیر باقلوا گذاشتم.)
حالا برش دهید و بعد داخل فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت سی تا سی و پنج دقیقه و یا تا زمانی که کامل خمیر باقلوا طلایی شود بپزید.
پس از خارج کردن کیک عسل را روی آن بریزید. برای من دو قاشق غذاخوری عسل کافی بود چون کلا خیلی شیرین دوست ندارم.
اجازه بدید یک ساعتی عسل به خرد باقلوا بره بعد میتونید با عسل یا بستنی سرو کنید.
نکات:
- من از قالب کمری بیست سانتی استفاده کردم.
- حتما سعی کنید از خمیر باقلوای ترک استفاده کنید چون خیلی متفاوته.
- تقریبا نصف بسته خمیر من باقی ماند که کامل با سلفون میپوشونم و داخل فریزیر میگذارم برای دفعه ی بعد.
- حتما لایه ها را به خوبی کره بزنید و تا کیک داغ عسل را روی آن بریزید.
طرز تهیه براونی با شکلات چیپسی
- کره ۵۰ گرم
- شکلات ۱۰۰ گرم
- تخممرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۴ پ
- وانیل ۱/۴ ق چ
- آرد ۱/۲ پ
- بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
- نمک کمی
- شکلات چیپسی و مغز دلخواه
کره را ذوب کرده و شکلات افزوده و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب بشه. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود.
مخلوط کره و شکلات را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک و اضافه کنید. (دوست داشتید شکلات چیپسی به مواد بزنید)
داخل قالب مربع ۱۶ سانت که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید بریزید و مغز گردو یا شکلات چیپسی سطحش بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه بمدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزید. (بعد از یک ربع چک کنید.)
نکته: ۸۰ گرم شکلات شیرین + ۲۰ گرم شکلات تلخ