چیزکیک ژاپنی هم جزو اون دسته چیز کیک هایی هست که خیلی داره پرطرفدار میشه. بافت پنبه ای و فوق العاده لطیفی داره.

اینجوری خوندم که نوشته شده بود، بعد از پایان جنگ جهانی دوم، نیروهای نظامی آمریکایی مستقر در ژاپن، دسرهای خود رو به این کشور آوردن که یکی از اون ها “چیزکیک نیویورکی” بود.

سرآشپز های ژاپنی برای تطبیق چیزکیک نیویورکی با ذائقه مردم ژاپن، تغییرات زیادی روی این دسر ایجاد کردن که نتیجه دسری سبک تر، کم کالری تر، کم شیرین تر و بدون کراست شد.

تغییرات وارده و پخت دستور با بخار آب بافت چیزکیک ژاپنی رو به سوفله بسیار نزدیک کرد و به همین دلیل به این دسر در کشور ژاپن، چیزکیک سوفله (Soufflé Cheesecake スフレチーズケーキ) گفته می شه و در خارج از ژاپن با نام های چیزکیک پنبه ای Cotton Cheesecake یا ژاپنی شناخته شده.


مواد لازم برای تهیه چیزکیک پنبه ای ژاپنی

  • پنیر خامه ایی ۱۸۰ گرم
  • کره ۳۰ گرم
  • شیر ۱۰۰ میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
  • آرد ۱۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • آبلیمو ۲ قطره
  • شکر ۶۰ گرم

دستور پخت چیز کیک پنبه ای ژاپنی اصلی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی در فر، نرم و خوشمزه

برای شروع اول از همه پنیر خامه ایی،کره و شیر رو میذاریم روی حرارت کتری و با ویسک به خوبی موادمون رو ترکیب میکنیم.

بعدش سه تا زرده هامون رو بهش اضافه میکنیم و به خوبی با ویسک هم میزنیم.

سپس آرد الک شده و نشاسته ذرت رو اضافه و ترکیب میکنیم.

در ادامه مواد رو از صافی رد کرده و سفیده های تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم و شکر رو طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم.

یک سوم از سفیده ها که فرم گرفته رو به مخلوطی که داشتیم اضافه میکنیم و‌ با لیسک مواد رو فولد میکنیم (یعنی به آرومی و به صورت دورانی در یک جهت هم میزنیم) و کل مواد رو به سفیده ها اضافه میکنیم و دوباره با لیسک به خوبی فولد میکنیم.

قالب گرد ۱۶ یا ۱۸ سانت رو خوب چرب میکنیم و کف با دیواره هارو کاغذ روغنی میندازیم.

سپس مواد رو داخل قالب ریخته و قالب را داخل یه ظرف بزرگتر مثل سینی میذاریم و حدودا دو سانتی‌متر آب جوش میریزیم برای درست کردن حمام بخار.

چیزکیک را ابتدا به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۵۵ درجه سانتی‌گراد فر برقی و ۴۰ دقیقه با دمای ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار میدیم.

دقت کنید که بیش از حد پخته نشه، باید وقتی چیزکیک رو تکون میدین وسطش بلرزه.

بعد از خنک شدن با پودر قند تزئین کنین و حداقل ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین و نوش جان کنین.

نکات مهم و فوت و فن های پخت چیز کیک ژاپنی

  • لطفا مواد رو جایگزین نکنید.
  • اندازه مواد دقیق باشه و‌ با ترازو اندازه بگیرید.
  • مهم‌ترین قسمت مخلوط کردن زرده به سفیده اس و هم زدن سفیده اس، پس آروم این کارو انجام بدید.
  • اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بذارید گرم بشه.
  • کاغذ روغنی برای دیواره قالب باید چند سانتی متر از خود دیواره قالب بلندتر باشه.