کباب تابه ای ترکیه با گوشت چرخ کرده یه کباب تابه ای فوق‌العاده خوشمزه و ساده و راحته.


مواد لازم برای تهیه كباب تابه اي ترکیه ای آبدار با گوشت چرخ كرده برای 4 نفر

  • گوشت چرخ کرده ترکیبی از گوسفندی و گوساله 400 گرم
  • جعفری خورد شده سه قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته شده دو عدد (آب پیاز رو دور نریزید که بعدا نیاز داریم)
  • فلفل دلمه ای رنگی از هر سه رنگ سبز، قرمز، زرد نصف از هر کدوم
  • زیره سبز یک قاشق چای‌خوری
  • زیره سبز، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • دارچین خیلی کم
  • زعفران و کره به مقدار لازم

دستور پخت كباب تابه اي ترکیه ای آبدار با گوشت چرخ كرده

طرز تهيه كباب تابه اي ترکیه با گوشت چرخ كرده

برای شروع ابتدا گوشت رو بریزید داخل کاسه ای پیاز هارو پوست و رنده کنید آبش رو خوب بگیرید.

آب پیازها رو بذارید کنار که بعدا نیاز داریم. پوره پیاز ها رو به گوشت اضافه کنید.

جعفری خرد شده و سیر رنده یا له شده رو هم به گوشت اضافه کنید.

فلفل دلمه ای ها رو خورد و در غذا ساز پوره کنید خیلی له نشه بعد بریزید داخل صافی آبش رو بگیرید.

پوره های فلفل دلمه ای رو هم به گوشت اضافه کنید باز آب فلفل دلمه ای ها رو نگه دارید که نیازشون داریم.

زیره سبز و نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و حسابی ورز بدید تا مواد به خورد گوشت بره.

یه نیم ساعت تا یکساعت استراحت بدید.

بعد کف تابه یا یه قالب حالا به هر شکلی که دوست دارید گرد، مربع یا مستطیل فرقی نداره. سپس با کره چرب کرده و گوشت رو کف تابه یا قالب خوب و یکدست پهن کنید.

حالا برشهای گرد یا مثل کباب کوبیده ای یا مربع بزنید.

اینجا دو راه دارید میتونید بزارید تو فر یا اینکه رو گاز درست کنید.

آب پیاز، آب فلفل دلمه ای رو بریزید داخل کاسه بهش یکی دو قاشق رب گوجه یا پوره گوجه بزنید کمی زعفران و نمک و فلفل حالا این سس رو بدید روی کباب ها. روش هم میتونید برشهای گوجه رو بچینید.

فلفل های سبز رو بذارید و بره تو فر. هم میپزه هم سرخ میشه هم از بالا هم از پایین داخل یه سس گوجه ی خوشمزه و خوش عطر که هم به کباب تابه ایتون مزه و طعم میده هم اینکه کباب تابه ای خیلی نرم و آبداری خواهید داشت.

اگه وقت کافی ندارید میتونید داخل تابه و روی گاز درست کنید. من در تابه روی گاز درست کردم. درب تابه رو گذاشتم کمی که پخت در رو برداشتم آبش که کشیده شد اون سس رو دادم روش و دیگه دربش رو نزاشتم تا پخت و سس خوشمزه ای برای کباب شد.

در آخر هم دو سه قاشق آب و زعفران و کره رو ریختم داخل یه قابلمه کوچیک وقتی داغ شد در آخر میدم رو کباب ها و سرو میکنم.

من چون تو تابه درست کردم گوجه ها رو جدا گانه برش زدم با کمی فلفل و نمک و کره گذاشتم رو حرارت و سرخ و پخت و دادم روی کباب ها.

این کباب فوق العاده خوشمزه ست حتما امتحانش کنید ….

نوش جان