كيك کره بادام زمینی بدون روغن به علت دارا بودن کرهی بادام زمینی یک میان وعده مقوی و سالم محسوب میشه. بنابراین برای بچههای پر تحرک، افراد لاغر و افراد مسن و کماشتها کیک خیلی خوبیه.
افراد دیابتی و کسانی که اضافه وزن دارند بهتره که مقدار کمی از این کیک استفاده کنند. البته به این نکته توجه داشته باشید که اگه طعم بادام زمینی رو دوست دارید، طعم این کیک رو هم دوست خواهید داشت.
کیک کره بادوم زمینی یه کیک سریع و ساده با یه بافت اسفنجی و ابری هست که یه مزه لطیف بادوم زمینی داره و به عنوان یه عصرونه سالم و خوشمزه با چای عالیه.
مواد لازم برای تهیه كيك کره بادام زمینی بدون روغن
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم
- شکر ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم
- آرد ۳/۴ لیوان یا ۹۴ گرم
- شیر ۱/۴ لیوان
- وانیل کمی
- کره بادام زمینی ۲ قاشق غداخوری (۴۰ گرم)
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری
آموزش دستور پخت كيك کره بادام زمینی بدون روغن
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو کمی با همزن دستی میزنیم و سپس بهش کره نرم شده رو اضافه میکنیم و با همزن برقی خیلی خوب حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم.
در ادامه بهش کره بادام زمینی رو هم اضافه میکنیم. به این نکته توجه داشته باشید که استفاده کردن از کره بادوم زمینی با کیفیت تو طعم کیکتون قطعا تاثیر داره.
بازم حدود ۲ تا ۳ دقیقه مواد رو خوب هم میزنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم و با لیسک یا ویسک (همزن دستی) مخلوط میکنیم.
سپس شیر هم دما با محیط رو اضافه میکنیم و باز مواد رو هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن. بافت این کیک قبل از رفتن تو فر هم بسیار لطیفه و بافت موس مانند داره. البته بهتره مایه کیک رو خام امتحان نکنید، ولی من عاشق اینم که مایه این کیک رو خام خام بخورم.
برای این کیک میتونید از دو تا رمکین ۱۰ سانتیمتری استفاده کنید یا میتونین تو یه قالب ۱۵ سانتیمتری که چرب و آردپاشی شده بپزینش.
من قالب رو با کره چرب کردم و بعد آرد پاشی کردم و مواد کیک رو ریختم داخل غالب و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده و با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه کیک رو پختم.
شما اگه از قالب بزرگ استفاده میکنید احتمالا زمان پخت کیک طولانیتر میشه. کیک کره بادام زمینی بدون روغن به خاطر بافتش ممکنه مثل کیک من کمی گنبدی و قلهایی بشه و ترک بخوره که ایرادی نیست و خیلی هم قشنگه! نوش جان.
راستی به جای کره بادوم زمینی از کره هر نوع مغزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید.