با توجه به بافتی گوشت بوقلمون داره و حجم خودش رو در زمان پخت از دست نمیده و همچنین طعم غالب کمتری نسبت به سایر گوشتها داره، معمولا بیشتر افراد طعمش رو میپسندن.
برای تهیه کتلت بوقلمون بهتره از سینه بوقلمون استفاده کنیم. گوشت بوقلمون پروتئین بالایی داره.
مواد لازم برای تهیه کتلت با گوشت بوقلمون چرخ کرده
- سینه بوقلمون چرخ شده
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر دو حبه
- هویج یک عدد متوسط (به دلخواه)
- سیب زمینی دو عدد متوسط
- تخم مرغ یک عدد
- آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت کتلت با گوشت بوقلمون چرخ کرده
مرحله اول، چرخ کردن گوشت بوقلمون
برای شروع ابتدا باید گوشت بوقلمون رو چرخ کنید. اگه در منزل چرخ گوشت ندارید میتونید گوشت بوقلمون رو با غذاساز چند پالس بزنید تا یکدست بشه.
مرحله دوم، رنده کردن پیاز و سیب زمینی
پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید و در پایان، کمی آب پیاز رو بگیرید. حبههای سیر رو هم ریز رنده کنید و در ادامه سیب زمینیها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید. اگه از هویج استفاده میکنید،
هویج رو هم ریز رنده کنید.
مرحله سوم، آماده کردن مایه کتلت
گوشت چرخ شده بوقلمون، پیاز و سیر و سیب زمینی رنده شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ت
خممرغ رو به همراه ادویه ها به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کامل مخلوط بشن. سپس آرد سوخاری رو کم کم به مواد اضافه کنید تا مایه کتلت منسجم بشه.
مرحله چهارم، سرخ کتلت
در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بذارید تا روغن داغ بشه.سپس کف دستتون رو کمی خیس یا چرب کنید و کمی از مایه کتلت بردارید و بهش فرم بدید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
بهتره حرارت متوسط باشه تا کتلتها مغز پخت بشن.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه کتلت با گوشت بوقلمون چرخ کرده
- برای تهیه کتلت بوقلمون میتونید از آرد سفید یا آرد نان به جای آرد سوخاری استفاده کنید.
- به دلخواه میتونید یک فلفل دلمهای رو به همراه گوشت بوقلمون چرخ کنید.
- برای تهیه کتلت بوقلمون بهتره که از گوشت سینه استفاده کنید.