گوشت بوقلمون خواص زیادی داره. با گوشت بوقلمون غذاهای متنوعی میشه درست کرد که کتلت بوقلمون با پنیر یکی از اونهاست. این کتلت بوقلمون بدون سیب زمینی درست میشه و ساده و خیلی خوشمزه هست. در ادامه با دستور پخت کتلت چرخ کرده بوقلمون مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کتلت بوقلمون بدون سیب زمینی با پنیر

  • گوشت بوقلمون چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • آرد سوخاری حدود 5 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ورقه ای 5 عدد
  • نمک 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • دارچین نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کتلت بوقلمون چرخ کرده بدون سیب زمینی با پنیر پیتزا

طرز تهیه کتلت بوقلمون چرخ کرده بدون سیب زمینی با پنیر پیتزا

مرحله اول، چرخ کردن گوشت بوقلمون

برای درست کردن کتلت بوقلمون پنیری ابتدا باید گوشت بوقلمون رو چرخ کنید. گوشت مناسب برای کتلت بوقلمون باید ترکیبی از سینه و ران بوقلمون باشه. حدود 60 درصد گوشت سینه بوقلمون و حدود 40 درصد گوشت ران بوقلمون برای درست کردن کتلت بوقلمون مناسبه.

همچنین بخوانید: کتلت گوشت بدون سیب زمینی


مرحله دوم، چرخ کردن پیاز

پیاز رو چرخ یا رنده کنید. سپس با فشار دست یا به کمک توری (تنظیف) آب پیاز رو کامل بگیرید. گرفتن آب پیاز باعث میشه که کتلت عطر بهتری داشته باشه و همچنین در زمان سرخ کردن وا نره.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ خام با سیب زمینی خام


مرحله سوم، مخلوط کردن مواد

یک کاسه بزرگ بردارید و بوقلمون چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و کمی دارچین رو داخل کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

در این کتلت به دلخواه می‌تونید از ادویه‌هایی مثل زیره و کاری هم استفاده کنید.


مرحله چهارم، اضافه کردن آرد سوخاری

پس از اینکه مواد با هم مخلوط شدند، کم کم آرد سوخاری رو به مواد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید تا مایه کتلت به انسجام کامل برسه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا


مرحله پنجم، سرخ کردن کتلت

برای سرخ کردن کتلت کف دست رو با کمی روغن چرب کنید. سپس به اندازه یک تخم‌مرغ از مایه کتلت رو بردارید و کف دست پهن کنید. کمی از پنیر ورقه‌ای رو وسط مایه کتلت بذارید مایه کتلت رو گرد کنید. سپس دوباره کف دست پهن کنید و به شکل کتلت فرم بدید.

سپس با دست دوباره مایه کتلت رو کمی پهن کنید و فرم بدید. کتلت بوقلمون آماده سرخ شدنه. یه روش دیگه هم اینه که کتلت رو قبل از سرخ کردن تو آرد سوخاری بذارید و دو طرف کتلت رو آغشته به آرد سوخاری کنید و بعد سرخ کنید.

وقتی که هر دو طرف کتلت سرخ شد، از تابه خارج کنید و داخل صافی یا پارچه مخصوص بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه. سپس کتلت چرخ کرده بوقلمون رو نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های کتلت چرخ کرده بوقلمون

  • برای سرخ کردن کتلت روغن باید داغ باشه. وقتی که کتلت رو داخل روغن داغ گذاشتید و رنگ کتلت تغییر کرد، حرارت رو کم کنید تا کتلت روی حرارت متوسط کامل مغز پخت بشه.
  • به دلیل اینکه از ترکیب گوشت شینه و ران بوقلمون استفاده کردیم و ران و سینه زمان متفاوتی برای پخت نیاز دارن، پس باید روی حرارت متوسط سرخ بشه.
  • از پنیر پیتزا زیاد استفاده نکنید پون در زمان سرخ کردن از کتلت خارج میشه و میسوزه.
  • ضخامت کتلت رو زیاد نگیرید پون مغز پخت نمیشه.
  • در زمان شروع سرخ کردن روغن باید کامل داغ باشه تا کتلت وا نره.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه شامی عدس و نخود بدون گوشت با پنیر

طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون چرخ کرده

Rate this post