این شیرینی دارچینی دستور پخت خیلی آسونی داره و برای تهیه اون به مواد اولیه خاصی نیاز نیست و مواد لازم این شیرینی تو هر آشپزخونهای پیدا میشه. این شیرینی دارچینی فوری رو حداکثر ظرف مدت نیم ساعت میتونید بپزید و خیلی سریع برای پذرایی از مهموناتون استفاده کنید.
در ادامه با دستور پخت شیرینی دارچینی فوری و ساده مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه 50 عدد شیرینی دارچینی
- آرد 225 گرم
- نمک نوک قاشق چایخوری
- پودر دارچین 10 گرم
- کره 225 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 225 گرم
- وانیل 5 گرم
طرز پخت شیرینی دارچینی ساده و فوری بدون فر
مرحله اول، الک کردن آرد
برای شروع ابتدا آرد، نمک و دارچین با هم مخلوط و الک کنید و داخل یک کاسه بریزید.
مرحله دوم، مخلوط کردن کره و شکر
کره رو داخل یک کاسه بریزید و با همزن کره رو هم بزنید تا نرم بشه. سپس شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه و پف کنه.
مرحله سوم، هم زدن تخم مرغ
تخممرغها رو داخل یک کاسه بشکنید و وانیل رو به تخممرغ اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و سپس به مخلوط کره اضافه کنید.
مرحله چهارم، اضافه کردن آرد
در این مرحله مخلوط آرد و نمک و دارچین رو به مخلوط کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت بشه.
مرحله پنجم، سرد کردن خمیر
مواد رو با دست خوب ورز بدید تا به یک خمیر یکدست و منسجم برسید. سپس خمیر رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو به استوانهای به قطر پنج سانتیمتر در آورید، سپس داخل سلفون یا فویل بپیچید و به مدت یک ربع داخل فریزد بذارید تا خودشو بگیره و سفت بشه.
مرحله ششم، پختن شیرینی دارچینی
بعد از گذشت یک ربع خمیر رو از فریزر بیرون بیارید و با یک چاقوی تیز برشهای به ضخامت پنج میلیمتر بزنید.
برشها رو روی سینی فر بچینید و به مدت ده دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بذارید و به دمای 190 درجه سانتیگرا زمان بدید بپزه و رنگ بگیره. سپس با یک کاردک فلزی شیرینیها رو بر روی سینی توری منتقل کنید تا کاملا خنک بشن.
برای پخت شیرینی دارچینی بدون فر، کف تابه رو کمی چرب کنید. شعله پخشکن رو از ده دقیقه قبل روی حرارت کم بذارید تا داغ بشه. سپس شیرینی ها رو داخل تابه بچینید. تابه رو روی شعله پخش کن بذارید و به مدت ده دقیقه روی حرارت کم زمان بدید تا شیرینی بپزه.