کاپ کیک با مغز شکلات تخته ای یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های هست که می‌تونید تو خونه به راحتی درست کنید و به عنوان عصرونه یا صبحونه سالم و خوشمزه ازش لذت ببرید.

این نوع کاپ کیک مغزدار شکلاتی رو بچه‌ها هم خیلی دوست دارند و به دلیل لینکه داخل کپسول یا قالب کاپ کیک آماده میشه و نیاز به برش و سرو نداره گزینه خیلی خوبی برای دورهمی‌های دوستانه هست.

در ادامه با دستور پخت کاپ کیک مغزدار شکلاتی با مغز شکلات تخته ای مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک با مغز شکلات تخته ای

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • شیر 1 پیمانه (یا آب)
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • شکلات تخته ای به مقدار لازم

طرز تهیه طرز تهیه کاپ کیک مغزدار با مغز شکلات تخته ای

طرز تهیه کاپ کیک با مغز شکلات تخته ای

مرحله اول، مخلوط کردن مواد خشک

برای شروع ابتدا آرد رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و 2 قاشق غذاخوری از آرد رو بردارید و به ظرفی که آرد رو نگهداری می‌کنید برگردونید. به دلیل اینکه از دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده می‌کنیم، 2 قاشق از آرد کم می‌کنیم.

سپس پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید. مواد رو با قاشق با هم مخلوط کنید و دو تا سه مرتبه الک کنید.


مرحله دوم، آماده کردن مایه کاپ کیک شکلاتی

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها رو که از قبل از یخچال بیرون آوردید و با محیط هم‌دما شده رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید. وانیل و شکر رو اضافه کنید و مواد رو با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و به ترکیبی کرم رنگ برسید.

سپس شیر هم دما با محیط (یا آب) و روغن مایع رو اضافه کنید و مواد رو با هم خوب مخلوط کنید.

سپس مخلوط آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو کم کم و طی سه مرحله به مواد مایع اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد گلوله نشه و به ترکیبی یکدست برسید.


مرحله سوم، ریختن مواد داخل قالب

کپسول‌های کاپ کیک رو روی سطح کار بچینید و مایه کاپ کیک رو به آرومی وسط کپسول بریزید. دقت داشته باشید که ارتفاع مایه پنکیک از نصف ارتفاع کپسول ها بیشتر نشه.

شکلات تخته‌ای رو به اندازه بند انگشت خرد کنید و وسط مایه کاپ کیک بذارید و با دست کمی فشار بدید تا به طور کامل داخل مایه کاپ کیک قرار بگیره.


مرحله چهارم، پخت کاپ کیک

برای پخت، قالب‌های کاپ کیک رو داخل سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بذارید و به مدت 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر ببپزید. توجه داشته باشید که دمای فرها با هم فرق میکنه و ممکنه زمان کمتر یا بیشتری بشه.

بعد از گذشت حدود 35 دقیقه یکی از کاپ کیک ها رو با خلال دندون یا سیخ چوبی تست کنید و اگه بعد از اینکه خلال دندون رو داخل کاپ کیک زدید، خمیری نشد، یعنی کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات تخته ای آماده شده. نوش جان


نکات مهم و فوت و فن های پخت کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات تخته ای

  • برای اینکه کاپ کیک ها بعد از پخت به راحتی از قالب جدا بشن، بهتره که قالب های کاپ کیک رو قبل از ریختن مایه کاپ کیک کمی چرب و آردپاشی کنید.
  • قبل از شروع به پخت، شیر و تخم‌مرغ رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن.
  • برای مغز شکلاتی کاپ کیک از شکلات شیرین استفاده کنید. با استفاده از شکلات تلخ، مزه نهایی کاپ کیک خوب نمیشه.
همچنین بخوانید: