ساندویچ دنر مرغ سرد یه ساندویچ فوقالعاده خوشمزه و ساده هست که به راحتی میتونید تو خونه با طعم دونر رستورانی درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. در ادامه با روش تهیه ساندویچ دونر مرغ سرد مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ دونر مرغ سرد
- سینه مرغ کامل 1 عدد
- پیاز 3 عدد
- چوب دارچین 2 تکه
- برگ بو 2 عدد
- قارچ یک بسته بزرگ
- فلفل دلمه 1 عدد (قرمز، سبز یا زرد)
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- خیارشور 10 عدد
- سس مایونز 3 تا 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ سرد فوفقالعاده خوشمزه
مرحله اول، پختن مرغ
برای شروع ابتدا یک پیاز رو پوست بگیرید و به شکل یک علامت به علاوه روی پیاز رو تا نیمه برش بزنید. سپس سینه مرغ رو به همراه پیاز، چوب دارچین، برگ بو، نمک، فلفل، زردچوبه و 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا مرغ بپزه. وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوانهاشو جدا کنید و مرغ رو ریش ریش کنید.
مرحله دوم، آماده کردن پیاز داغ
دو تا پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه دو قاشق غذاخوری روغن یا روغن زیتون بریزید و وقتی که گرم شد پیاز رو به همراه نصف استکان آب توی تابه بریزید. روی حرارت متوسط پیاز رو تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشه.
مرحله سوم، آماده کردن مواد میانی ساندویچ دونر مرغ سرد
در این مرحله نصف فلفل دلمهای رو به صورت خلالی باریک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدید.
در ادامه قارچ ها رو به صورت ورقهای خرد کنید و داخل تابه بریزید و مقداری آبلیمو روی قارچ بریزید تا سیاه نشه. سپس مقداری نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و هم بزنید.
روی حرارت متوسط زمان بدید تا قارچ بپزه و آبش به طور کامل کشیده بشه و فلفل دلمه و پیاز هم همراه آب قارچ بپزه.
در اواخر پخت، مرغ پخته ریش ریش شده رو هم به مخلوط اضافه کنید تا طعم مواد به خورد هم بره. سپس شعله رو خاموش کنید و زمان بدید تا مواد میانی ساندویچ خنک بشه.
مرحله چهارم، آماده کردن ساندویچ دونر مرغ سرد
برای آماده کردن ساندویچ، خیار شور رو به صورت نگینی ریز خرد کنید به مواد داخل تابه که به طور کامل سرد شده اضافه کنید.
سپس حداقل سه قاشق غذاخوری سس مایونز به موادتون اضافه کنید و هم بزنید تا سس به طور کامل با مواد مخلوط بشه. در این مرحله بهتره که مواد رو به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا سس به خورد مواد بره.
چند عدد گوجهفرنگی رو به صورت حلقهای خرد کنید و چند برگ هم کاهو خرد کنید. گوجهفرنگی رو داخل نون گرد یا نون باگت بچینید. مواد رو از یخچال بیرون بیارید و داخل نون بریزید و روی کاهوی خرد شده بریزید. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه ساندویچ دونر مرغ سرد
- میزان سس مایونز استفاده شده اختیاریه و بنا به ذائقه تون کم یا زیادش کنید.
- ساندویچ دونر مرغ سرد رو میتونید از روز قبل از مهمونی آماده کنید و داخل یخچال بذارید.
طرز تهیه دونر مرغ خانگی
مواد لازم:
- 300 گرم سینه مرغ
- 300 گرم ران مرغ بدون استخوان و پوست و یا پیرزولای مرغ (گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات، با قسمتهای دیگر مرغ هم میشه درست
- کرد)
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشقمرباخوری رب گوجهفرنگی
- 1 قاشقمرباخوری رب فلفل
- 2 قاشقغذاخوری ماست
- 3 قاشقسوپخوری روغنزیتون
- 1 قاشقمرباخوری آویشن
- نصف قاشقمرباخوری زیره
- نصف قاشقمرباخوری ادویه کاری
- 1 قاشقمرباخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشقمرباخوری نمک
- نصف قاشقمرباخوری فلفلسیاه
برای سرخ کردن:
- روغن مایع و کره
طرز تهیه:
سینه مرغ را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید و با پیرزولا/ران مرغ داخل ظرفی بریزید. (فقط سینه مرغ را نازک ببرید چون کلفت است، پیرزولا یا ران خودشان نازک هستند.)
پیاز را با قسمت ریز رنده کنید (با رنده لیمو میشود) اگر با رنده معمولی رنده کنید فقط آب پیاز را استفاده کنید. پیاز رنده شده، رب، ماست، روغنزیتون و ادویه را به مرغها اضافه کرده مخلوط کنید.
سپس مرغها را بصورت طولی روی سلفون بچینید و با غلت دادن روی میز رول کنید و کنارههایش را بپیچید و تا کنید. به این شکل 1 تا 2 ساعت داخل یخچال نگه دارید. سپس داخل فریزر بذارید یخ بزند. بعد از خارج کردن از فریزر 3 تا 5 دقیقه صبر کنید. سپس با یک چاقوی تیز بصورت نازک مانند دونر برش دهید. لطفاً دقت کنید.
1 قاشقمرباخوری کره و 2 قاشقغذاخوری روغنمایع را داخل ماهیتابه داغ کنید و مرغها را بپزید. کمکم بپزید و داخل ماهیتابه دیگری بریزید. وقتی روغن تمام شد اضافه کنید. به این شکل همه آنها را سرخ کنید. در آخر تمام دونر مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و گرم کنید. نوش جان