شربت سنکنجبین یکی از نوشیدنیهای قدیمی و سنتی ایرانیه که خواص زیادی برای سلامتی داره و طی فصل گرم سال بدن رو خنک میکنه و عطش رو از بین میبره. در ادامه با روش تهیه شربت سکنجبین با عرق نعنا و عسل مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین با عرق نعنا و عسل
- عرق نعنا نصف لیوان
- سرکه سیب 1 لیوان
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- آب نصف لیوان
- خیار 2 عدد (به دلخواه)
طرز تهیه شربت سکنجبین با عرق نعنا و عسل
مرحله اول، حل کردن عسل در آب
برای شروع ابتدا آب و عسل رو داخل یا قابلمه بریزید و هم بزنید تا عسل در آب حل بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت سماق و فواید آن
مرحله دوم، اضافه کردن سرکه و عرق نعنا
وقتی که شکر در آب حل شد، سپس سرکه و عرق نعنا رو اضافه کنید و به آرومی هم بزنید تا عسل به طور کامل در محلول حل بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت شاه توت مرحله به مرحله
مرحله سوم، سرو شربت
داخل لیوان مورد نظر برای سرو، شربت سکنجبین با عرق نعنا و عسل رو به همراه چند تکه یخ بیندازید. سپس به دلخواه مقداری خیار رنده شده داخل لیوان بریزید. نصف لیوان رو با شربت سکنجبین پر کنید و بقیه لیوان رو آب سرد بریزید. پیشنهاد میکنم شربت سکنجبین با عرق نعنا و عسل رو درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. به دلخواه میتونید به جای خیار رنده شده یک قاشق چایخوری تخم شربتی داخل لیوان بریزید.