دسر کرامبل سیب اگه بصورت گرم سرو بشه بیشتر می‌چسبه!! حالا یا با چای یا با بستنی! البته اونقدرا هم رژیمی نیست چون که کره داره، اما می‌تونید شکرش رو کم کنید یا بجاش شکر قهوه ای استفاده کنید.

مواد لازم لایه رویی کرامبل سیب

  • شکر قهوه ای نصف لیوان کمتر
  • آرد نصف لیوان
  • کره 50 گرم
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • جو پرک (یا جو دوسر پرک) نصف لیوان

مواد لازم لایه زیرین کرامبل سیب

  • آرد 1 لیوان
  • کره 100 گرم
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • سیب 2 عدد
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه کرامبل سیب

مرحله اول

برای مواد زیرین ابتدا تخم مرغ، کره و شکر رو با همزن 3 دقیقه بزنید.

مرحله دوم

آرد و دارچین و بکینگ پودر و نمک رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم

پوست سیب رو بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید و به آبلیمو آغشته کنید. سپس سیب ها رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این مواد نسبتا سفت هست و حالت خمیری داره.

مرحله چهارم

دراین مرحله برای مواد رویی، همه مواد رو باهم مخلوط کنید. این ترکیب خیلی سفت هست و حالت خمیر خیلی سفت و پودری شکل هست.

مرحله پنجم

ته قالب با قطر حداکثر 20 سانتی‌متر، لایه زیرین رو پهن کنید و بعد لایه رویی رو پخش کنید و با دست فشرده کنید.

مرحله ششم

قالب رو داخل فر با دمای 180 درجه ساتنی‌گراد که از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه قرار بدید و در آخر 10 دقیقه برای برشته شدن شعله بالای فر رو روشن کنید.

مرحله هفتم

بعد از پخت داخل قالب به اندازه‌های مورد نظر برش بدید.