حلوای سه آرد حلوایی لطیف و فوق العاده خوشمزه ست. غلظت حلوا به سلیقه خودتونه اما اگه بخواید با ماسوره روی حلوا تزئین کنید باید حلوا رو یه کم شل تر بردارید ولی میتونید بذارید غلیظتر بشه. همچنین میتونید برای خوشرنگ شدن چند قطره رنگ زعفرون اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا سه آرد با پیمانه لیوان
- آرد سفید 1 لیوان (منظور از آرد سفید همون آرد سه صفر یا آرد قنادیه)
- آرد نخودچی نصف لیوان
- آرد برنج نصف لیوان
- روغن مایع به میزان لازم
مواد لازم برای شهد حلوای سه آرد
- آب 3 لیوان
- شکر 3 لیوان
- گلاب نصف لیوان
- پودر هل 1 قاشق چایخوری
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه حلوا سه آرد با پیمانه لیوان
مرحله اول، آماده کردن شهد
ابتدا شهد رو آماده میکنیم. آب، شکر و گلاب رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا شکر حل بشه. هل و زعفران رو اضافه کنید و یکی دو تا قل که زد حرارت رو خاموش کنید.
مرحله دوم، آماده کردن حلوا
آردها رو با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. با حرارت ملایم 20 دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه
روغن مایع رو کم کم اضافه کنید تا مواد حالت خامه ای پیدا کنه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا گردویی با برنج و شیره انگور
نکته: بیش از حد روغن نریزید چون بعداً حلوا روغن پس میده.
با روغن هم 10 دقیقه دیگه تفت بدید. بعد نصف شهد رو بریزید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه. بقیه شهد رو بریزید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و به غلظت دلخواهتون برسه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل با جوانه گندم و شیره انگور
اگه میخواید حلوای شکلاتی درست کنید. یه مقدار از حلوای داغ رو داخل کاسه بریزید و بهش پودرکاکائو اضافه کنید. تا حلوا داغه باید پودر کاکائو رو اضافه کنید تا به خوبی رنگ بگیره و خوشرنگ بشه. حلوای داغ رو تو سینی پهن کنید و بعد از اینکه سرد شد تزئینش کنید.
برای تزئین از ماسوره 2d یا هر ماسوره شکوفه ای که در دسترس دارید استفاده کنید. دقت کنید که برای تزئین حلوا با ماسوره حلوا باید کاملا سرد شده باشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوای هویج با آرد سفید و آرد برنج ساده و خوشمزه
طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی و خوشمزه با روغن جامد
این میزان مواد زیر برای من ۴ تا پیش دستی حلوای سه آرد داد.
مواد لازم
- آرد سفید یا آرد نانوایی یک لیوان
- آرد نخودچی یک لیوان
- آرد برنج نصف لیوان
- مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع حدودا یک لیوان (من از ۱۰۰ گرم کره، حدودا یک سوم لیوان روغن مایع و ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن حیوانی استفاده کردم.)
- شکر یک و نیم لیوان
- آب یک و نیم لیوان
- گلاب یک سوم لیوان
- زعفران به میزان لازم
- هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
لیوان هم از هر نوع لیوان یا پیمانه ای اینجا می تونید استفاده کنید، فقط همه رو با همون اندازه بزنید.
اول آرد سفید (آرد گندم) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم، وقتی کمی تغییر رنگ داد، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم.
در آخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم. آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره. حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم.
تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین. بعد آرد تفت داده شده رو الک کردم.
برای تهیه شربت آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه. زعفران و هل رو هم اضافه کردم و در آخر گلاب رو ریختم. بعد از دو سه قل شعله رو خاموش کردم.
بعد کره و روغن ها رو داخل تابه ریختم. من از سه نوع کره و روغن جامد (روغن حیوانی) و مایع استفاده می کنم.
میزان روغن در حلواها تقریبی و چشمی هست.
آرد رو ریختم و آرد رو با روغن کمی تفت دادم. شربت گرم رو کم کم و با احتیاط ریختم.
تا زمانی که حلوا بسته بشه و سفت بشه و جمع بشه هم زدم و مخلوط کردم و در آخر ته به صورت گهواره ای دراومد، آماده است.