حلوای سه آرد حلوایی لطیف و فوق العاده خوشمزه ست. غلظت حلوا به سلیقه خودتونه اما اگه بخواید با ماسوره روی حلوا تزئین کنید بایئ حلوا رو یه کم شل تر بردارید ولی میتونید بذارید غلیظتر بشه. همچنین میتونید برای خوشرنگ شدن چند قطره رنگ زعفرون اضافه کنید.


مواد لازم برای تهیه حلوا سه آرد با پیمانه لیوان

  • آرد سفید 1 لیوان (منظور از آرد سفید همون آرد سه صفر یا آرد قنادیه)
  • آرد نخودچی نصف لیوان
  • آرد برنج نصف لیوان
  • روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم برای شهد حلوای سه آرد

  • آب 3 لیوان
  • شکر 3 لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • پودر هل 1 قاشق چای‌خوری
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه حلوا سه آرد با پیمانه لیوان

مرحله اول، آماده کردن شهد

ابتدا شهد رو آماده میکنیم. آب، شکر و گلاب رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا شکر حل بشه. هل و زعفران رو اضافه کنید و یکی دو تا قل که زد حرارت رو خاموش کنید.

مرحله دوم، آماده کردن حلوا

آردها رو با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. با حرارت ملایم 20 دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه
روغن مایع رو کم کم اضافه کنید تا مواد حالت خامه ای پیدا کنه.

نکته: بیش از حد روغن نریزید چون بعداً حلوا روغن پس میده.

با روغن هم 10 دقیقه دیگه تفت بدید. بعد نصف شهد رو بریزید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه. بقیه شهد رو بریزید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و به غلظت دلخواهتون برسه.

اگه میخواید حلوای شکلاتی درست کنید. یه مقدار از حلوای داغ رو داخل کاسه بریزید و بهش پودرکاکائو اضافه کنید. تا حلوا داغه باید پودر کاکائو رو اضافه کنید تا به خوبی رنگ بگیره و خوشرنگ بشه. حلوای داغ رو تو سینی پهن کنید و بعد از اینکه سرد شد تزئینش کنید.

برای تزئین از ماسوره 2d یا هر ماسوره شکوفه ای که در دسترس دارید استفاده کنید. دقت کنید که برای تزئین حلوا با ماسوره حلوا باید کاملا سرد شده باشه.