مواد لازم برای تهیه پلو یونانی اصل
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیر 1 حبه
- فلفل دلمه ای رنگی از هرکدام نصف عدد
- قارچ 5 عدد
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- برنج 3 پیمانه
- آب مرغ 1 لیوان
- سینه مرغ 1 عدد
- هویج متوسط 1 عدد
- ذرت نصف پیمانه
- نخود فرنگی نصف پیمانه
- گوجه متوسط 1 عدد
- کره 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز پخت پلو یونانی اصل مرحله به مرحله
مرحله اول، تفت دادن قارچ
قارچ رو ورقه ای خرد کنید و بدون روغن، با آبلیمو تفت بدین تا آبش کشیده شه.
مرحله دوم، تفت دادن پیاز
2 قاشق غداخوری روغن به همراه 1 قاشق غذاخوری کره رو توی تابه بریزید و پیاز رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. سیر رو اضافه کنید بعد از اینکه کمی سرخ شد سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. بهش زردچوبه و آب مرغ رو اضافه کنید.
مرحله سوم، اضافه کردن سبزیجات
کمی بعد هویج، فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید. نمک، فلفل، قارچ و گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید.(میتونید رب گوجه فرنگی یا زعفران هم به مواد اضافه کنید)
مرحله چهارم، پختن برنج
برنج رو با نصف قاشق چایخوری زردچوبه بجوشونید و بعد آبکش کنید. ته دیگ دلخواه رو بذارید (مثلا ته دیگ کنجد) و لایه لایه برنج و مواد رو اضافه کنید و در آخر اجازه بدین دم بکشه.