کباب لقمه خانگی مرغ به غذای خوشمزه و راحته. میتونید کباب لقمه مرغ و سویا رو آماده و فریز کنید و زمانی که فرصت آشپزی ندارید، کباب لقمه ای مرغ رو از فریزر خارج کنید و وقتی سرخ کنید تا یه غذای خونگی سالم و سریع داشته باشید. در ادامه با دستور پخت کباب لقمه خانگی مرغ مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه با مرغ و سویا
- سینه کامل و ران مرغ 1 عدد
- سویا 1 لیوان فرانسوی دستهدار
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیر 3 حبه
- جعفری 100 گرم
- نمک 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی با مرغ و سویا مرحله به مرحله
مرحله اول، خیساندن سویا
برای شروع ابتدا سویا رو داخل یک کاسه بریزید و روش آب سرد بریزید به طوری که سطح سویا رو بپوشونه، حدود نیم ساعت زمان بدید و سپس سویا رو آبکش کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب لقمه با گوشت و سویا به روش کارخانه ای در خانه
مرحله دوم، چرخ کردن مرغ و سویا
استخوانهای مرغ رو جدا کنید. سپس پیاز ها رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تفسیم کنید. در ادامه مرغ ، سویا، پیاز و حبههای سیر رو داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ یا میکس کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب توری با گوشت چرخ کرده
مرحله سوم، ورز دادن مایه کباب لقمه
جعفری رو ساطوری کنید. مرغ و سویای چرخ شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و جعفری ساطوری شده رو اضافه کنید و مواد رو ورز بدید. مواد رو حدود پنج دقیقه خوب ورز بدبد تا مواد یکدست و منسجم بشه.
مرحله چهارم، استراخت دادن به مواد
وقتی که مواد رو ورز دادید، روی طرف رو بپوشونید و حداقل به مدت 2 ساعت مواد رو داخل یخچال بذارید و مواد استراحت کنه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز
مرحله پنجم، فرم دادن
کباب لقمه رو به دو روش میتونید سرخ کنید. یکی اینکه مابه کباب لقمه ای مرغ رو کف تابهاب که چرب شده پهن کنید و وقتی که سرخ شد برش بزنبد. روش دیگه اینه که مقداری از مواد رو بردارید و با دست یا قالب کباب لقمه بهش شکل بدید و بعد سرخ کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب لا پلویی
مرحله ششم، سرخ کردن کباب لقمه ای مرغ
داخل یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و وقتی که داغ شد، کبابی لقمه ای ها رو داخل تابه بذارید. روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه زمان بدید تا یک طرف کباب لقمه مرغ سرخ بشه. سپس کباب لقمه رو برگردونید و روش مخلوط آب زعفران و کره آب شده بمالید. وقتی که دو طرف کباب لقمه سرخ شد، سرو و نوش جان کنید.