چگونه سوپ جو با شیر درست کنیم؟ سوپ شیر از سوپهای خوشمزه و پرطرفداره که به روشهای مختلف و با مواد مختلفی درست میشه. اما یه نکته مهمی که هست، اینه که بعضی افراد فکر میکنند که سوپی که خیلی غلیظ باشه، سوپ بهتریه.
خب سلیقهها متفاوته، اما اگه سوپ شیر رو به عنوان یه پیش غذا در نظر گرفتید، باید غلظت مناسبی داشته باشه، نه آبکی باشه و نه اونقدر غلیظ که با خوردنش اشتهاتون بسته شه و دیگه نتونید غذای اصلی رو بخورید.
سوپ شیر رو بیشتر با جو پرک درست میکنند، اما در این دستور پخت از وبسایت فیدیا با طرز تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده آشنا میشید که هم میتونید با مرغ و هم بدون مرغ درستش کنید. سوپ شیر با جو پوست کنده طعم فوقالعادهای داره. حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده مجلسی
- جو پوست کنده 200 گرم
- هویج 1 عدد
- شیر 1 لیتر
- سینه مرغ 1 عدد (به دلخواه)
- قارچ 100 گرم (به دلخواه)
- آرد 2 قاشق غذا خوری (به دلخواه)
- جعفری خورد شده 3 قاشق غذاخوری
- خامه 50 گرم
- نمک یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه درشت ساییده شده یا فلفل سفید یک سوم قاشق چایخوری
- آویشن یک چهارم قاشق چایخوری (به دلخواه)
طرز تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده به صورت تصویری و مرحله به مرحله
مرحله اول، خیساندن جو پوست کنده
جو پوست کنده رو پاک کرده و شسته و برای حداقل یک تا سه ساعت خیس کنید. در این مدت دو مرتبه آب جو رو عوض کنید.
مرحله دوم، پخت جو
برای پختن جو، جو رو به همراه 1 لیتر آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس حرارت رو کم کنید و حدود یک ساعت فرصت بدید تا جو بپزه. اگه جنس جو که استفاده کردید دیرپز بود، باز هم مقداری آب اضافه کنید تا به اندازه کافی بپزه. فقط مقدار آب به اندازهای باشه که با پخته شدن جو، آب هم کشیده بشه.
مرحله سوم، خرد کردن هویج
هویج رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. یک اندازه بودن هویج برای زیبایی سوپ مهمه. هویج رو رنده هم میتونید کنید. استفاده از هویج بیشتر برای ظاهر بهتر و خوشرنگ شدن سوپ هست. وگرنه هویج طعم خاصی ایجاد نمیکنه.
مرحله چهارم، اضافه کردن هویج
در این مرحله هویج خرد شده رو به جو اضافه کنید و یک تا دو لیوان آب مرغ اضافه کنید. اگه آب مرغ نداشتید یا خواستید سوپ شیر با جو پوست کنده بدون مرغ درست کنید، به جای آب مرغ، آب جوش اصافه کنید و سپس نمک و فلفل و در صورت دلخواه آویشن اضافه کنید.
اگه از پودر فلفل سیاه استفاده کنید، ممکنه رنگ سوپ کمی تعییر کنه. بهتره از دانههای فلفل سیاه که با فلفل ساب خرد شده استفاده کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه سوپ رشته ورمیشل بدون مرغ
طرز تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده با قارچ و مرغ
اگر خواستید به سوپ شیر قارچ و مرغ اضافه کنید، 15 تا 20 دقیقه بعد از اضافه کردن هویج، مرغ پخته و قطعه قطعه شده و قارچ ورقهای خرد شده رو به سوپ اضافه کنید.
مرغ رو به همراه یک عدد پیاز با 3 لیوان آب بپزید. آب مرغ رو صاف کنید و در پخت سوپ استفاده کنید.
مرحله پنجم، اضافه کردن شیر
در این مرحله شیر رو روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد خامه رو داخل شیر بریزید تا حل بشه (اگه رژیم دارید خامه رو میتونید حذف کنید.) و بعد به سوپ اضافه کنید. حرارت رو کم کنید تا سوپ ریز بجوشه. حدود 20 تا 30 دقیقه بعد، سوپ شیر آماده میشه. 5 تا 10 دقیقه مونده به پایان پخت حعفری رو خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن های طرز تهیه سوپ شیر و خامه با جو پوست کنده
سوپ شیر با جو پوست کنده به دلیل وجود جو در زمان حوشیدن به اندازه کافی لعاب میکنه و غلیظ میشه، اما در صورتی که خواستید سوپ شیر غلیظ تری داشته باشید میتونید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد سفید یا نشاسته ذرت رو داخل کمی شیر سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید.