کیک بانتیانا یه کیک خوشمزه و خاص و شیک و متفاوت که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید که به امتحانش واقعا می ارزه.

مواد لازم برای تهیه کیک بانتیانا

  • آرد یک و یک چهارم پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر یک چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
  • نمک یک پنس
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس کیک بانتیانا

  • پودر قهوه یک قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
  • خامه دو قاشق غذاخوری
  • شکر یک هشتم پیمانه
  • شیر یک دوم پیمانه
  • شکلات ۱۲ گرم

طرز تهیه کیک بانتیانا

طرز تهیه کیک بانتیانا
برای شروع ابتدا شکر، کره نرم و وانیل را با هم زن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر کدام را تقریبا یک دقیقه با هم زن بزنید.

سپس در ظرفی جداگانه مواد خشک را که شامل آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک می باشد را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مایع کیک اضافه نموده و هم بزنید.

سپس شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و به مایع کیک اضافه می کنید و با لیسک به آرامی هم می زنید تا مایع شیر و خامه با مواد کاملا مخلوط شود. قالب را چرب و آرد بپاشید و مواد را داخل قالب ریخته و درون فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه سس: درون ظرف شیر و خامه و پودر قهوه را مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته و پودر قهوه باز شود. بعد شکر را اضافه نموده و هم می زنید تا شکر درون مواد حل شود.

سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی به غلظت برسد. سپس از روی حرارت برداشته و شکلات های تکه شده را به مواد اضافه میکنید و اجازه می دهید یک دقیقه درون ظرف بماند تا حرارت باعث آب شدن شکلات شود. زمانی که شکلات با سس کاملا مخلوط شد، بعد از کمی خنک شدن روی کیک می ریزید. نوش جان