باقلا وابیج گیلانی آوردم براتون که هر کجا که باشید این عطر و طعم آدم رو میاره تو حال و هوای گیلان! البته روش پخت بـاقلاوابیج کمی متفاوت ولی من چون همیشه با نون سروش میکنم متفاوت تر درست میکنم تا هیچ آبی داخل خورشت نباشه. اگه میخواید با برنج سرو کنید باقالی درسته پوست بکنید آب بیشتری زمان پخت بریزید و تخم مرغ داخلش بشکنید خورشت آب دار تر بردارید.

مــواد لازم برای تهیه باقلا وابیج گیلانی

  • بـاقـالی نـیم کیلو پوست گرفته
  • شـوید خـشک یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سـیر یک بوتـه کوچیک
  • تـخم مرغ سـه عـدد
  • نمک و فلفل و زردچـوبـه به مـیزان لازم
  • آب جوش یک لـیوان
  • کره پنجاه گرم

دستور تهیه باقلا وابیج گیلانی

طرز تهیه باقلا وابیج گیلانی
برای شروع ابتدا پـوست اول و دوم بـاقالی رو بکنید.

داخـل تـابـه بـریزید کره اضافه کنید بهم بزنید تا کره آب بشه.

سپس سیر، نمک، فلفل، زردچوبه و شـوید رو اضافه کنید و تفت بدید.

در ایـن مرحله آبجوش رو اضافه کنید در تابه رو بزارید روی شعله ملایم تا کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه.

داخل تابه دیگه چند حبه سیر رنده کنید کمی روغن بریزید تفت بدید سبک شد زردچوبه بزنید و تخم مرغ ها رو داخلش بشکنید بهم بزنید تا کامل تخم مرغ ببنده و سپس کنار بزارید.

بعد پخت باقالی با پشت قاشق بزنید تا له بشه بعد تخم مرغ سرخ کرده رو اضافه کنید چند دقیقه بهم بزنید خوب مخلوط شد از شعله بردارید.

همراه با نون بربری تازه،خیار، سیر تازه و دوغ نوش جان کنید این یه شام لذیذ خوشمزست. نوش جان