پودینگ خرما رو تا حالا امتحان کردین؟ پیشنهاد می کنم حتما یک بار درست کنید چون که فوق العاده خوشمزه و مقویه و گزینه خیلی خوبی برای میان وعده بچه هاست و حتی بچه هایی که خرما دوست ندارند هم با اشتیاق این بمب انرژی رو میخورن! پودینگ خرما یه دسر بسیار خوشمزه و مقوی که طعم معجون میده و بسیار خوش طعم و مقوی به ویژه برای افطاری و روزه داران.
مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما
- خرما (هر نوعی) حدوداً ۲۰۰ گرم (۲۰ تا ۲۳ عدد)
- شیر ۲/۳ لیوان
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
- شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
- شیر ۴ لیوان
- کره ۲ قاشق غذا خوری
- پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه پودینگ خرما
برای شروع ابتدا خرماها رو خوب بشورید و داخل آب که یه کم نرم شد پوست هاشونو بگیرید و هسته هاشونو دربیارید.
سپس بریزید داخل مخلوط کن و با شیر ( ۲/۳ لیوان) مخلوط کنید و به صورت پوره که دراومد بذاریدش کنار.
در ادامه داخل ظرف مناسبی، شیر (۴ لیوان) و نشاسته و شکر و پودر دارچین رو با هم مخلوط کنید تا گوله ای نباشه بعد روی حرارت ملایم هم بزنید تا قوام بیاد و خودشو بگیره حالا پوره خرما و کره رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حرارت رو خاموش کنید تا داغه بریزید داخل ظرف های سروتون و به دلخواه تزئین کنید.
بسیار دسر خوشمزه و مقوی در عین حال سالم مخصوصاً برای بچه ها.
در صورت تمایل میتونید داخل پودینگ از گردو خرد شده هم استفاده کنید.
جایگزین شکر قهوه ای، شکر سفید به مقدار کمتر هم میشه باشه ولی چون خود خرما شیرین هست بهتره که برای شیرینی ملایم از شکر قهوه ای استفاده بشه.
من با خامه فرم گرفته روی دسر رو ماسوره زدم و با گردو و شکلات چیپسی تزئین کردم در آخر روی خامه رو کمی پودر دارچین الک کردم.
امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. نوش جان