ماندل بولار یه شیرینی خوشمزه سوئیسی هست که میتونید بدون همزن و فر درست کنید. در فر دستساز یا تابه دو در! به همین سادگی یه شیرینی شیک و خوشمزه و مجلسی می تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار سوئیسی

  • کره ۱۸۰ گرم (میتونید از کره صبحانه یا کره گیاهی مارک سوپر طلایی یا مهگل قالبی با بسته بندی طلایی استفاده کنید. به هیچ وجه از روغن جامد یا روغن قنادی (روغن پنجاه) در این شیرینی استفاده نکنید.)
  • پودر قند الک شده ۷۵ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری استاندارد
  • آرد برنج ۱۵۰ گرم
  • آرد سه صفر ۱۵۰ گرم
  • رنگ ژله ای کمی به دلخواه (من استفاده نکردم. از رنگ مایع استفاده نکنید.)

دستو ر پخت شیرینی ماندل بولار سوئیسی

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

برای شروع ابتدا کره هم دما رو با پودر قند الک شده مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم. سپس وانیل و زرده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. تمام این مراحل با همزن دستی هم میتونید انجام بدید.

در ادامه آرد ها رو الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم، در آخر کار میتونید با سر انگشت ها خمیر جمع کنید.

من خمیر رو قطر حدود 5 تا 8 میلیمتر باز کردم و قالب زدم. اما می تونید به اندازه یه فندق درشت از مواد بردارید و توی دست گرد کنید. کامل بدون ترک باشه.

داخل شیرینی ها رو با ته قلمو یا هر وسیله ی سوراخ عمیق میکنیم. در فر 180 به مدت ۱۵ دقیقه پخت انجام میدیم تا زیر شیرینی ها یکم طلایی بشه.

بعد خنک شدن هر طور دوست دارید تزیین کتید داخل حفره ها هم با بریلو که یکم با اب سرد رقیق کردید تزیین کنید.

بریلو آماده رو از لوازم قنادی می تونید بخرید. از کارامل هم می تونید استفاده کنید.

نکات مهم تهیه شیرینی ماندل بولار

  • میتونید یک قاشق از آرد سفید بردارید بجاش پودر کاکائو بزنید و شیرینی کاکائویی داشته باشید.
  • در ظرف دربسته و بخوال سه هفته ماندگاری داره جای گرم باشه بوی کره میگیره.
  • حتما آرد سه صفر را به تدریج و کنترل شده اضافه کنید، آرد باید در حدی اضافه بشه که در نهایت به خمیری لطیف و بدون ترک برسیم بنابراین بسته به جنس آرد ممکنه همه آرد مصرف نشه یا حتی مجبور باشیم کمی بیشتر از دستور آرد اضافه کنید.
  • برای من حدود یک قاشق پر از آرد اضافه اومد.
  • خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ترجیحا ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید و بعد از هر بار مقداری از خمیر را از یخچال خارج و بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید.
  • اگر خمیر خنک باشه به کاتر نمیچسبه ولی اگر گرم بشه به کاتر میچسبه که باید کاتر را در آرد بزنید.
  • حتما خمیر های کاتر خورده باید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دوباره در یخچال خنک و بعد در فر پخته شوند وگرنه شیرینی در فر وا میرود.
  • شیرینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
  • فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر از دستور.
  • برای تست پخت کافیه با کار یکی از شیرینی ها رو در سینی تموم بدید اگه شیرینی جابجا شد یعنی پخته.
  • شیرینی را در فر زیاد نگه ندارید وگرنه خشک و سفت میشه و به هیچ وجه خمیر شیرینی را با دست ورز ندید وگرنه به روغن نیفته و باعث خشک شدن شیرینی میشه.
  • این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال تا ۳ هفته قابل نگهداری ست.
  • با این میزان حدود ۷۰ عدد شیرینی خواهید داشت.