شيريني آبدندون آملی از شيريني هاي خوشمزه و پرطرفدار و با آرد برنج درست ميشه اما با شيريني برنجي يه مقدار فرق داره و خيلي لطيف تره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

نكته مهم شیرینی آب دندون اينِ كه آرد برنج باید مرغوب باشه و حتما سه كوب باشه يعني 3 بار آسياب بشه تا حسابي نرم و لطيف بشه.

مواد لازم برای تهیه شیرینی آب دندون مازندران

  • آرد برنج مرغوب 220 گرم
  • آرد گندم 40 گرم
  • كره دوغ گرفته  160 گرم
  • پودر قند 75 گرم
  • زرده تخم مرغ يك عدد
  • هل يك قاشق چايخوري
  • تخم خرفه به مقدار لازم
  • پودر پسته به مقدار لازم

دستور آب دندون آملی

طرز تهیه شیرینی آب دندون مازندران

برای شروع ابتدا 200 گرم كره رو بن ماري كنيد و بزاريد داخل يخچال بعد از اينكه بست از ظرف جدا كرده و دوغ كره رو دور بريزيد و حالا وزن كنيد و 160 گرم جدا كنيد و كمي كه هم دماي محيط شد با همزن بزنيد تا كرم رنگ بشه.

بعد پودر قند الك شده رو اضافه كرده و 5 دقيقه مخلوط كنيد. حالا زرده تخم مرغ هم اضافه كرده و با همزن بزنيد. آردها رو الك كرده و نصف آرد و هل رو اضافه كرده و با همزن مخلوط كنيد.

بعد باقي آرد رو اضافه كرده و با ليسك خوب مخلوط كنيد.

اگر ميخواهيد آبدندون زعفروني باشه نصف خمير رو جدا كرده و زعفرون آب شده غليظ اضافه كرده و مخلوط كنيد.

خميرهاي آماده رو داخل نايلون فريزر قرار داده و نيم ساعت داخل يخچال استراحت بديد.

حالا اندازه گردو از خمير جدا كرده (من خميرهاي 12 گرمي گرفتم تا شيريني ها يكدست بشن)

حالا قالب رو اول داخل آرد برنج زده (اينكار بخاطر اينكه كه خمير به قالب نچسبه) و بعد روي خمير قالب بزنيد.

روي شيريني ها تخم خرفه يا پودر پسته ريخته و داخل فر 150 درجه از پيش گرم شده 20 تا 25 دقيقه قرار ميدهيم.

بعد از خارج كردن از فر تا نيم ساعت اصلا به شيريني ها دست نزنيد كه از هم ميپاشه.