شیرینی مارمالادی یکی از شیرینی هایی هست که همیشه برای عید درست می کنم، خیلی خوشمزه و عالیه و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید چون اگه درست نکنید از دستتون رفته!
مواد لازم برای تهیه شیرینی مارمالادی با پیمانه
- کره ۲۰۰ گرم به دمای محیط برسه
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- آرد قنادی حدود ۲/۵ پیمانه (۲۷۰ گرم)
- پودرقند حدود ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
- پودر زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر پوست پرتقال یا زست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
طبق روال تهیه تمام شیرینی ها برای نتیجه و کیفیت بهتر سعی کنید مواد خشک رو وزن کنید.
مواد به دمای محیط برسن.
دستور پخت شیرینی مارمالادی با پیمانه
برای خمیر، تخم مرغ و کره و وانیل و زردچوبه و پودر پوست پرتقال رو باهم خوب مخلوط کنید، حالا پودرقند رو الک کنید روی بقیه مواد و هم بزنید، وقت اضافه کردن آرد هست، مثل همیشه آرد رو کم کم و کنترل شده بریزید و هر بار با نوک انگشتان یا لیسک هم بزنید تا جایی که خمیر جمع بشه.
به هیچ وجه خمیر رو در تماس با کف دستتون ورز ندید که به روغن میوفته و خمیرتون سنگین و خراب میشه.
خمیر لطیف و نرم بدست اومده رو داخل یه کیسه فریزر با وردنه باز کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد از استراحت خمیر رو به کمک آرد و وردنه باز کنید با یه کاتر دایره ای ساده دایره هایی روی خمیر بزنید و از قطر هر دایره اونها رو به دو قسمت مساوی برش بزنید یک برش ساده باقی میمونه و روی برش های دوم با کاتر اشکی شکل کوچیک ۳ حفره ایجاد کنید.
همه نیم دایره های خمیری رو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر گذاشته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بسته به مدل و حرارت فرتون قرار بدید تا روی شیرینی هاتون بپزه و طلائی بشه.
از فر که خارج کردید بعد از اینکه خنک شدن روی نیم دایره های ساده کمی مارمالاد بذارید و قسمت حفره دار را روی اونها قرار بدید.
بنا به سلیقه تون در آخر روی شیرینی ها کمی پودر قند الک کنید.