شیرینی قندی قزوین یه شیرینی خوشمزه که واسه عید عالیه! شیرینی قندی که یه شیرینی سنتی قزوینی هست، بسیار خوشمزه و لطیفه و پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. این شیرینی قندی مثل قند تو دهن آب می شه و با عطر هل و طعم زعفران یا کا‌کائویی می تونه تونه میز پذیراییتون رو خوش آب و رنگ تر کنه.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قندی قزوین

  • آرد ۱۵۰ گرم
  • پودر قند ۷۵ گرم
  • روغن جامد یا صاف قنادی ۷۵ کرم
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۱/۲ قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی قندی قزوین

طرز تهیه شیرینی قندی قزوین

برای شروع در ابتدا روغن جامد و پودر قند الک شده رو‌ مخلوط و با لیسک کمی هم بزنید که پودر قند به اطراف پخش نشه.

سپس با همزن تا زمانی که مواد پوک و سبک و حجیم بشه هم بزنید.

در ادامه پودر هل رو اضافه ‌و در حد مخلوط شدن هم بزنید و سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو الک و اضافه کنید و در ادامه با لیسک و سپس با دست خمیر رو‌ جمع کنید.

خمیر شیرینی قندی قزوین نیازی به ورز دادن زیاد نداره و همین که خمیر جمع شد کافیه. خمیر رو‌ زبادی ورز ندین چون به روغن میوفته و شیرینی خراب میشه.

سپس از خمیر به اندازه فندوق یا کمی بیشتر بردارید و با دست گلوله اش کنید و با خرفه یا کنجد یا تخم خشخاش تزئینش کنید و با کمی فاصله توی سینی فر بچینید و در آخر کمی روی شیرینی ها رو فشار بدین تا روی سینی فیکس بشن و‌ حرکت نکنن و بزارین توی فر از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده با دمای در ابتدا ۱۶۰ درجه سانتی گراد. فر برقی به مدت ۵ دقیقه و سپس دما رو‌‌ پایین بیارین روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۷ دقیقه و تمام. پیشنهاد می کنم این شیرینی قندی قزوین خوشمزه رو درست کنید و‌ نوش جونتون.

نکات مهم پخت شیرینی قندی قزوین

  • تهیه شیرینی قندی قزوین حتما باید ترک بخوره، این ترک خوردن یعنی شما مراحل کار رو درست رفتین و شیرینی قندی درجه یک و  فوق العاده ای دارین.
  • تهیه شیرینی قندی قزوین نباید زیاد توی فر بمونه چون وسطش سفت میشه.
  • فر باید از قبل حتما داغ باشه تا تهیه شیرینی قندی قزوین ترک بخوره.
  • سعی کنید از روغن جامد استفاده کنید، روغن صاف قنادی کیفیت شیرینی قندی رو پایین میاره و توی دهن میماسه.