این شیرینی خانگی با شیره انگور یه شیرینی ساده و خوشمزه ست با طعم شیره انگور که دستور پختش رو براتون آماده کردم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی خانگی با شیره انگور

  • روغن مایع ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
  • شکر ۲۰۰ گرم (۱پیمانه) میتونید کمتر بزنید
  • شیره انگور ۶۵ گرم (۱/۴پیمانه) (من از سه شیره استفاده کردم)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه)
  • بیکینگ بودر ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
  • جوز کمی
  • نمک یک پینچ

دستور پخت شیرینی خانگی با شیره انگور

طرز تهیه شیرینی خانگی با شیره انگور

برای شروع ابتدا شکر، شیره انگور و روغن را ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید.

سپس تخم مرغ و ادویه ها را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

مخلوط آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده و در چند مرحله افزوده تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاد. (کمی چسبندگی دارد.)

داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت داده. گلوله های ۳۰ گرمی از خمیر برداشته و کمی تخت کرده اگر دوست داشتید داخل شکر بغلتانید.

با فاصله داخل سینی فر چیده در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه (فن روشن) به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.

طرز پخت شیرینی خانگی با شیره انگور
وقتی سرد شد حتما حتما در ظرف در دار نگهداری کنید (بخاطر شیره بافتش با بقیه شیرینی ها فرق داره و کمی سفتره ولی خوشمزه)

آموزش شیرینی خانگی با شیره انگور
با این مقدار ۲۴ عدد شیرینی شیره انگور درست شد.
دستور تهیه شیرینی خانگی با شیره انگور

نکات مهم پخت شیرینی شیره انگور

  • ۱/۴ پیمانه از آرد را کنار بگذارید اگر احتیاج بود اضافه کنید.
  • آرد اضافی به خورد خمیر ندید چون شیرینی سفت و خشک میشه.
  • خمیر را زیاد ورز ندید تا به روغن نیفته و شیرینی بعد از پخت سفت نشه.
  • بیش از حد داخل فر نمونه تا شیرینی تردی داشته باشید.
  • اجازه بدید شیرینی ها خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
  • بعد از سرد شدن حتما داخل ظرف در دار نگهداری کنید.
  • اگر شکر سرخ (نیشکر) در دسترس‌تون هست حتما به جای شکر قهوه‌ای استفاده کنید چون طعم بسیار خوبی به شیرینی ها میده.
  • زائده سفید رنگ کنار زرده را جدا کنید.
  • اگر بعد از چند روز شیرینی خشک شد یک برش نان تست یا کیک داخل جعبه یا شیشه کوکی گذاشته تا نرم بشه.
  • میتونید خمیر شیرینی را بشکل استوانه داخل سلفون بپیچید و در فریزر نگهداری کنید هر موقع خواستید برشهای یک سانتی بزنید و بپزید.
  • حتی تعداد کم را در ایرفرایر هم میتونید آماده کنید.