این شیرینی خانگی با شیره انگور یه شیرینی ساده و خوشمزه ست با طعم شیره انگور که دستور پختش رو براتون آماده کردم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی خانگی با شیره انگور
- روغن مایع ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
- شکر ۲۰۰ گرم (۱پیمانه) میتونید کمتر بزنید
- شیره انگور ۶۵ گرم (۱/۴پیمانه) (من از سه شیره استفاده کردم)
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه)
- بیکینگ بودر ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
- جوز کمی
- نمک یک پینچ
دستور پخت شیرینی خانگی با شیره انگور
برای شروع ابتدا شکر، شیره انگور و روغن را ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید.
سپس تخم مرغ و ادویه ها را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
مخلوط آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده و در چند مرحله افزوده تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاد. (کمی چسبندگی دارد.)
داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت داده. گلوله های ۳۰ گرمی از خمیر برداشته و کمی تخت کرده اگر دوست داشتید داخل شکر بغلتانید.
با فاصله داخل سینی فر چیده در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه (فن روشن) به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
وقتی سرد شد حتما حتما در ظرف در دار نگهداری کنید (بخاطر شیره بافتش با بقیه شیرینی ها فرق داره و کمی سفتره ولی خوشمزه)
با این مقدار ۲۴ عدد شیرینی شیره انگور درست شد.
نکات مهم پخت شیرینی شیره انگور
- ۱/۴ پیمانه از آرد را کنار بگذارید اگر احتیاج بود اضافه کنید.
- آرد اضافی به خورد خمیر ندید چون شیرینی سفت و خشک میشه.
- خمیر را زیاد ورز ندید تا به روغن نیفته و شیرینی بعد از پخت سفت نشه.
- بیش از حد داخل فر نمونه تا شیرینی تردی داشته باشید.
- اجازه بدید شیرینی ها خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
- بعد از سرد شدن حتما داخل ظرف در دار نگهداری کنید.
- اگر شکر سرخ (نیشکر) در دسترستون هست حتما به جای شکر قهوهای استفاده کنید چون طعم بسیار خوبی به شیرینی ها میده.
- زائده سفید رنگ کنار زرده را جدا کنید.
- اگر بعد از چند روز شیرینی خشک شد یک برش نان تست یا کیک داخل جعبه یا شیشه کوکی گذاشته تا نرم بشه.
- میتونید خمیر شیرینی را بشکل استوانه داخل سلفون بپیچید و در فریزر نگهداری کنید هر موقع خواستید برشهای یک سانتی بزنید و بپزید.
- حتی تعداد کم را در ایرفرایر هم میتونید آماده کنید.