قبل از هر چیز بگم که این یه بستنی نسکافه ای خانگی فوق العاده ساده نسبتا یخی و نسبتا رژیمیه!

اگر بستنی های ساده ولی نرم و لطیف و یا بستنی تخصصی و چرب و چیلی و یا بدون خامه و تخم مرغ و شکر و … یا بستنی میوه ای میخواهید کلی بستنی با توضیحات کامل و تست شده رو در آخر این مطلب براتون آوردم.

مواد لازم برای بستنی نسکافه ای خانگی

  • نسکافه سرد شده ۲ پیمانه
  • شیر عسلی یک چهارم پیمانه
  • خامه صبحانه یک دوم پیمانه

طرز تهیه بستنی نسکافه ای خانگی ساده و خوشمزه

طرز تهیه بستنی نسکافه ای خانگی
برای شروع ابتدا هر سه این مواد، نسکافه سرد شده، شیر عسلی و خامه صبحانه را با هم مخلوط کرده و قالب پاپسیکل را تا دو سوم از این مواد پر کنید.

سپس به مدت یک ساعت درون فریزر قرار دهید.

پس از گذشت یک ساعت از فریزر خارج کرده و چوب های پاپسیکل را داخل بستنی قرار داده و مجددا به مدت حداقل ۵ ساعت درون فریزر قرار دهید.

سپس خارج کرده و میل کنید.

میتوانید از کاور شکلات و یا کاور کرانچ برای پوشش اطراف بستنی استفاده کنید.

نکات مهم تهیه بستنی نسکافه ای خانگی

  • دلیل اینکه اول یک ساعت باید قالب داخل فریزر باشه. بعد چوب بستنی ها رو واردش کنیم این هست که یه مقدار بستنی خودش رو بگیره تا چوب ها داخل بستنی فرو نره و نیفته کف قالب.
  • نکته بعد اینکه میتونید این بستنی رو داخل هر قالب دیگه ای بریزید حتی لیوان.
  • و راستی اگر که میخواهید به صورت بستنی اسکوپی در بیاد باید بگم که این بستنی رو پیشنهاد نمی‌دم چون این بافتش نسبتا یخی هست بخاطر حجم بالای مایعات نسبت به خامه و شیر عسلی.

نوش جان