کوکی زردآلو یه عصرونه و میان وعده نرم و لطیف و خوشمزه و جذابه! کوکی زردآلو با طعم دلنشین و با دستور پخت ساده و راحت!
مواد لازم برای تهیه کوکی زردآلو
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
- زردآلو ۱۸۰ گرم
- شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدود ۱ و ۲/۳ لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
نکته مهم: همه مواد به دمای محیط برسه.
دستور پخت کوکی زردآلو
برای شروع ابتدا ۱۸۰ گرم (حدود ۹ الی ۱۰ عدد) زردآلو رو هسته هاش رو بیرون آوردم و با گوشت کوب برقی (هر وسیله ای که دارید) له و پوره کردم.
۱۵۰ گرم (حدود نصف لیوان) پوره زردآلو میشه.
کره نرم و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوی هم زدم، دورگیری کردم، تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یک دقیقه هم زدم و دورگیری هم کردم.
پوره زردآلو رو ریختم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم. آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو مخلوط کردم و الک کردم و داخل مواد ریختم.
خمیر این کوکی کمی چسبندگی داره، ارد زیادی به داخل خمیر نریزید، آرد زیادی لطافتش رو می گیره.
کمی آرد داخل کشمش ریختم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش) داخل خمیر ریختم و ترکیب کردم.
خمیر رو یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم.
بعد از استراحت از خمیر به اندازه ۱ قاشق غذاخوری (من به اندازه ۴۵ گرمی) برداشتم، توی دست گرد و کمی پهن کردم.
برای این که راحت بشه کار کرد، می تونید دستتون رو کمی چرب کنید. در سینی با فاصله از هم چیدم. در فر از پیش گرم شده قرار دادم.
فر برقی، ۱۶۵ درجه، طبقه وسط، المنت پایین روشن، حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه.
فر گازی، ۱۷۰ ، ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۵ دقیقه.
بدون فر در فر دست ساز و یا در تابه دو طرفه میشه، حرارت گاز کم، شعله پخش کن بزارید، پیش گرم بشه و بعد کوکی رو بچینید، تایم حدود ده الی پانزده دقیقه، اما حتما باز چک کنید.
با این مقدار مواد اولیه برای من حدود ۱۶ عدد کوکی زردآلو شد. نوش جان