کیک زردآلو ساده یه کیک خوشمزه تابستونیه که بافت و طعم کیک حتی بدون میوه هم بینظیره و یه طعم نوستالژی داره من که با خوردنش به یاد کیکهای خوشمزه دوران کودکی افتادم امیدوارم درست کنید و شما هم لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو ساده
- آرد ۲۰۰ گرم
- پودر نارگیل ۳۰ گرم
- شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- کره ذوب شده ۷۰ گرم (من همیشه نصف کره و نصف روغن مایع استفاده میکنم)
- شیر پر چرب ۱۰۰ میلی لیتر (یا گرم)
- آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق سوپ خوری
- رنده پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
- بیکینگ پودر ۱+۱/۲رقاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- زردآلو ۶ عدد
- پرک بادام در صورت دلخواه مقداری
دستور پخت کیک زردآلو ساده و خوشمزه
فر رو از قبل با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم کنید. تمام مواد به دمای محیط باشند.
قالب ۲۳ سانت رو با کره نرم چرب و آرد پاشی کنید و کنار بزارید.
آرد و نمک و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید و کنار بزارید.
میتونید شیر ولرم و اب لیمو رو ترکیب کنید هم بزنید بزارید کنار تا بریده بریده بشه. (من بعد از زدن تخم مرغها این دو رو با هم ترکیب کردم)
داخل ظرف همزن تخم مرغ ها وانیل و شکر رو حدودا ۴ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجم بگیره و کرمی بشه.
بعد رنده پوست لیمو اضافه کرده هم بزنید شیر بریده شده و کره ذوب شده و پودر نارگیل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید.
ترکیب مواد خشک رو در دو مرحله اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ملات کیک رو داخل قالب چرب شده بریزید میوه ها رو روش بچینید داخل فر داغ به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید بسته به دمای فرتون ممکنه بیشتر یا کمتر زمان بره بعد از ۳۰ دقیقه در فر باز کنید و با سیخ چوبی چک کنید.
بعد از خنک شدن کامل برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات مهم
- میتونید از هر میوه دلخواهی برای این کیک استفاده کنید.
- فر حتما داغ باشه ترجیحا از شیر پر چرب استفاده کنید.
- بعد از حدود ۸ دقیقه که از داغی اولیه افتاد به ارامی از قالب جدا کنید تا بافتش خمیری نشه.