کوکی زعفرانی مغزدار خوشمزه با یک دستور فوق العاده برای تهیه یه کوکی زعفرانی خوشمزه! خیلی عالی میشه، اگه کوکی دوست دارین با خیال راحت درستش کنین.
مواد لازم برای تهیه کوکی زعفرانی مغزدار
- کره سرد ۱۰۰ گرم
- زعفران دم شده ۲ قاشق چای خوری
- شکر سفید ۸۰ گرم
- شکر قهوه ای ۸۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- آرد ۲۷۰ گرم
- بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- نمک نوک قاشق چای خوری
- گلاب یک قاشق چای خوری
- پودر هل یک دوم قاشق چای خوری
- خلال پسته نصف پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- رنگ خوراکی ژله ای زرد
مواد میانی
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- پودر قند یک قاشق غذاخوری
دستور پخت کوکی زعفرانی مغزدار
مواد را ترکیب کنید و بزارین یخچال کمی خنک بشه شما میتونین از قیف هم برای ریختن مواد بین کوکی ها استفاده کنین.
ابتدا کره سرد را به همراه شکرها به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا یکدست بشه.
بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید بعد زعفران و گلاب و رنگ ژله ای رو اضافه کنید و کمی دیگر بزنید و بعد آرد نمک بیکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید و با دور کند بزنید تا مخلوط بشه و بعد خلال پسته را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنین.
خمیر را به شکل گلوله های هم وزن تقسیم کنین و در بین هر کدام از مواد میانی قرار دهید و خوب فرم دهید تا به شکل گلوله های یکسان شوند و در سینی فر که کاغذ نسوز انداخته اید با فاصله بچینید و روی آن خلال پسته قرار دهید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. نوش جان