با یه دسر شکلاتی سورپرایز با موز چطورین؟ به جرات میتونم بگم خوشمزه ترین دسر شکلاتیه! پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی سورپرایز با موز
- شیر ۴ لیوان
- نشاسته ذرت ۶ قاشق غذاخوری
- ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
- شکلات ۱۰۰ گرم
- خامه قنادی یا صبحانه ۱۵۰ گرم
- شکر ۱ لیوان سرپر (۲۳۰گرم)
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
- آب سرد نصف پیمانه
طرز تهیه دسر شکلاتی سورپرایز با موز
برای این دسر از هر شکلات تخته ای که طعمش دوست دارید میتونید استفاده کنید. یا میتونیداز ترکیب شکلات شیرین و تلخ استفاده کنید.
ابتدا شکلات رو روی حرارت غیر مستقیم قرار بدین تا ذوب بشه.
ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد و بعد روی حرارت غیرمستقیم قرار بدین تا تمام ذرات ژلاتین حل بشه.
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید وقتی گرم شد از حرارت بردارید.
نشاسته ذرت رو به یه لیوان شیر اضافه و خوب مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر حل بشه.
پودر کاکائو الک شده و نسکافه رو به شیر اضافه و با لیسک خوب بهم بزنید تا یکدست بشه.
شیرروی حرارت قرار بدین و مدام با لیسک بهم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
حرارت معمولی باشه. باید مدام بهم بزنید وگرنه چون نشاسته داره ته میگیره.
اگه زیاد غلیظ بشه دسرتون سفت میشه پس کمی غلیظ شد کافیه.
وقتی غلیظ شد شکلات بن ماری شده رو اضافه و یه دقیقه دیگه بهم بزنید.
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از مایه دسر به خامه بن ماری شده اضافه و مخلوط کنید تا یه دست بشه و بعد به دسر اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
ژلاتین بن ماری به دسر اضافه و ترکیب کنید.
روی دسرروسریعا یه پلاستیک فریزر بکشید تا رویه نبنده و اجازه بدین کاملا از داغی بیفته.
وقتی از دما افتاد ️نصف مایه دسر رو داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه. (️نیازی به چرب کردن نداره)
بعد از یخچال بیرون بیارید و موز رو وسط دسر قرار بدین (میتونید از کیک رولتی های اماده بازاری هم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه) در حد دو ملاقه از مواد دسر روی موز بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه. (اینکار برای مانع از شناور شدن موز روی دسره)
وقتی مجدد نیم بند شد مابقی مایه دسر رو داخل قالب بریزید و به مدت ۸ ساعت بزارید یخچال تا کامل ببنده.
بعد اطرافشو ازاد کنید و داخل یه ظرف مرطوب برگردونید. دسر وقتی از یخچال میارید بیرون خودشو گرفته و سفته بزارید کمی داخل دما بمونه تا نرم بشه.
نوش جان