این کیک کرامبل گردویی یه کیک کره ای و لطیفه که با ترکیب طعم گردو و دارچین و قهوه یه کیک خاص و بسیار دلچسبه و به همراه چای یا قهوه یه عصرونه بی نظیر و لذت بخش میشه.
مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل گردویی
مواد لازم برای کیک
- کره ۱۵۰ گرم
- آرد ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- ماست ۱۵۰ گرم
- شکردانه ریز ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- نمک ۱پینچ
مواد لازم برای بین کیک
- بیسکویت ساقه طلایی ۱۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۵۰ گرم
- گردو خرد شده ۵۰ گرم
- پودر دارچین ۲ قاشق مرباخوری
- پودر قهوه ۲ قاشق مرباخوری
دستور پخت کیک کرامبل گردویی ساده
ابتدا مواد بین کیک رو آماده می کنیم. برای این کار بیسکویت رو با وردنه یا گوشت کوب کاملا خرد کنید و بعد کره سرد رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید و با سرانگشت کره سرد رو به خورد بسکویت بدید.
بعد شکر قهوه ای رو با قاشق با مواد مخلوط کنید و بعد گردو، دارچین و پودر قهوه رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا همه جای مواد یکدست بشه.
برای آماده کیدن کیک ابتدا آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بزارید.
سپس شکر، کره،وانیل و نمک رو با همزن بزنید تا کشدار بشه.
توی ظرف دیگه تخم مرغ هارو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد و بعد قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا صاف بشه. (خمیر سفت هست)
در ادامه ماست رو طی چتد مرحله اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا صاف و یکدست بشه. (خمیر نسبتا شل میشه)
کف و دیواره های قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید و نصف مواد کیک رو کف قالب بریزید و با پالت صافش کنید. (بهتره قالب کمربندی قطر ۲۲ باشه)
بعد نصف مواد بین رو روی مواد کیک بریزید و با پالت به همه جا پخش کنید و صافش کنید.
نصف دیگه مواد کیک رو توی قالب بریزید و با پالت صافش کنید. (یکم اینجاش سخته و حوصله میخواد)
بقیه مواد بین رو روی کیک بریزید و با پالت صافش کنید و یکم فشارش بدید که به خمیر بچسبه.
فر روی رو دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید و کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه توی فر بزارید. بعد از اینکه سرد شد برش بدید.
من چون از بی امکاناتی رنج میبرم تو همین قالبای معمولی درست کردم فقط یه دونه اولش به سختی درمیاد و خراب میشه. نوش جان