کاسه ی شکلاتی از اون خوشمزه هاس که با هرچیزی می تونید پرش کنید و یه ایده ی جذاب و خوشمزه ای برای مهمونی هاتون میتونه باشه!

مواد لازم برای 3 تا 4 کاسه شکلاتی

  • 400 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیرین
  • فندق خرد شده
  • بادکنک
برای کرم شکلاتی
  • 250 گرم پنیر ماسکارپونه سرد
  • 200 گرم خامه قنادی سرد
  • 1 قاشق غذاخوری سرپر نوتلا
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

آموزش تهیه کاسه شکلاتی با بادکنک

طرز تهیه کاسه شکلاتی با بادکنک
برای شروع ابتدا شکلات ها رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری می کنیم.

سپس بادکنک ها رو کمی باد کرده و محکم گره می زنیم و تا نیمه داخل شکلات فرو کرده و روی اون فندق می ریزیم و داخل سینی که کفش کاغذ روغنی پهن کرده گذاشته و داخل یخچال میزاریم تا شکلات خودش رو بگیره.

از یخچال بیرون آورده و بادکنک رو قیچی کرده و به راحتی ازش جدا می کنیم.

لبه ی یه چاقو رو داغ کرده و لبه ی کاسه هامون رو صاف می کنیم.

خامه و پنیر خامه ای رو چند دقیقه با دور تند همزن زده تا کمی فرم بگیره. سپس نوتلا و عصاره وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

داخل کاسه رو به دلخواه با خرده کیک و مغزیجات کمی پر کرده و روی اونو با کرم شکلاتی پر می کنیم و سطحش رو صاف می کنیم.

به دلخواه با سس شکلاتی و فندق خردشده و شکلات تزئین می کنیم. داخل این پیاله جذاب میتونید میوه خرد شده، بستنی، ژله و … بریزید. نوش جان

به جای بادکنک استفاده از روش زیر هم ایده خوبیه.

آموزش تهیه کاسه شکلاتی

برای پر کردن داخل کاسه از کزم لیمو هم میتونید استفاده کنید.

این کرم لیمو خیلی خوشمزه و کاربردیه که میتونید برای انواع تارتها، فیلینگ کیک ها و مغزی شیرینی ها هم ازش استفاده کنید.

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ هم‌ دما ۶ عدد
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • رنده پوست ۱ عدد لیمو
  • آب لیمو تازه ( ترش) ۱/۲ پیمانه
  • کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
  • ژلاتین ۱/۴ قاشق چایخوری استاندارد
  • آب ۱ قاشق سوپخوری (برای حل کردن ژلاتین)

طرز تهیه
زردها، رنده پوست لیمو، شکر، آبلیمو تازه را داخل ظرفی ریخته به وسیله مفتول دستی مخلوط کنید و بزارید روی بخار آب به صورت بنماری و با لیسک یا قاشق چوبی مدام هم بزنید حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره.

این کار رو با صبر و حوصله انجام بدید تا مواد غلیظ بشن در حدی غلیظ بشه که یک لایه پشت قاشق رو بپوشونه بعد ژلاتین رو روی آب دستور بپاشید ۳ دقیقه بمونه و بعد به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

کرم را از روی حرارت جدا کنید و کره نرم رو به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست بشه در آخر روی کرم را با نایلون بپوشونید تا رویه نبنده.

در صورت دلخواه کمی که از دما افتاد از صافی رد کنید تا کرم یکدستی داشته باشید داخل ظرف بریزید و‌ در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.