تارت بادام زمینی رو پیشنهاد می کنم که حتما امتحان کنید اگه مثل من عاشق بادام زمینی هستید! دستور پخت این تارت بادام زمینی رو چندین مرتبه امتحان کردم، پس با خیال راحت درست کنید و از طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تارت بادام زمینی
- کره ۶۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- نمک کمی
- نشاسته ذرت ۳۵ گرم
- وانیل نوک قاشق چایی خوری
- روغن مایع ۳۰ گرم
- تخم مرغ هم زده ۳۵ گرم
- آرد ۱۷۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۵ گرم
مواد لازم برای فیلینگ
- کره ۸۰ گرم
- شکر ۸۰ گرم
- وانیل نوک قاشق چایی خوری
- بادام زمینی پودر شده ۸۰ گرم
- آرد ۱۵ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- پرک بادام زمینی برای تزئین
سایر موارد
- دمای فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد
- زمان تقریبی پخت ۴۵ دقیقه
- سایز قالب ۲۰ سانتی متر
دستور پخت تارت بادام زمینی بسیار خوشمزه و متفاوت
برای آماده کردن خمیر یا همون کراست تارت ابتدا کره و پودر قند رو ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و یک دقیقه با همزن برنید. روغن و وانیل رو اضافه کنید و باز یک دقیقه با همزن بزنید.
در ادامه نشاسته و آرد و نمک رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر صاف بشه.
سپس خمیر رو بذارید توی قالب تارت و دیواره ها و کف رو بپوشونید. سپس با چنگال خمیر رو سوراخ سوراخ کنید و قالب رو بذارید توی یخچال تا فیلینگ آماده بشه.
برای تهیه فیلینگ تارت ابتدا پودر قند و کره رو ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید.
حالا آرد و پودر بادام زمینی رو اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. حالا مواد فیلینگ رو بریزید توی قالب خمیر و روش رو صاف کنید. روی فیلینگ رو پرک بادام زمینی بپاشید.
قالب رو بذارید توی فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه. بعد از پخت و سرد شدن روش رو با فرچه بریلوی رقیق شده یا شربت بار بمالید که براق بشه. نوش جان.