پلو با کوفته قلقلی و ته دیگ ماست یه غذای خوشمزه او متفاوت برای تنوع دادن به برنامه غذایی که خیلی ساده و راحت آماده میشه و به مواد اولیه زیادی نیاز نداره.

مواد لازم برای پخت پلو با گوشت قلقلی

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز درشت ۲ عدد
  • رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک فلفل سیاه زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع برای سرخ کردن
  • آرد ۱ قاشق سوپ خوری سرپر

دستور پخت پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه پلو با گوشت قلقلی
برای پختن کوفته قلقلی، ابتدا گوشت چرخ کرده را با نمک فلفل سیاه و زردچوبه خوب ورز میدهیم، رویش سلفون کشیده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.

پس از آن گوشت را با پیاز رنده شده که آبش را کامل گرفته ایم (به هیچ عنوان آب پیاز را دور نمیریزیم) مخلوط میکنیم.

دقت کنید که پس از افزودن پیاز، گوشت را ورز ندهید چون باعث میشود گوشت بریده شود فقط در حد مخلوط کردن. از مایه ی گوشتی به اندازه ی گردو برداشته و در دست گرد کرده در دیس مسطح میچینیم.

داخل ماهی تابه ای با دیواره ی بلند یک قاشق کره، دو قاشق روغن زیتون مخصوص پخت و پز و یا روغن مایع میریزیم پس از گرم شدن روغن، رب گوجه ریخته و چند دقیقه تفت میدهیم خامی رب گرفته شود.

سپس یک قاشق پر آرد افزوده و باز تفت میدهیم پس از آن تدریجا آب میافزاییم و با همزن دستی مرتب هم میزنیم تا سس یکدست شود.

آخر سر، آب پیازی که کنار گذاشته بودیم را هم داخل سس میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم و منتظر میمانیم تا وقتی که سس به جوش بیاید. کوفته ها را همزمان داخل سس میریزیم (حرارت همچنان زیاد است).

سس باید تقریبا روی کوفته ها را بپوشاند. پس از گذشت حدود نیم ساعت، در تابه را گذاشته حرارت را کاملا ملایم میکنیم و اجازه میدهیم کوفته ها مغز پخت شوند. کوفته قلقلی هم با برنج هم با نان قابل سرو است. نوش جان