رول سیب و دارچین کاراملی! اگه عاشق یه عطر پاییزی با ترکیب کارامل و سیب و دارچین هستی این رول سیب و دارچین رو از از دست نده! هم نونه، هم شیرینی! هم یه میان وعده جذابه هم یه خوراکی خوشمزه واسه مدرسه!
مواد لازم برای تهیه رول سیب و دارچین
- مواد لازم برای یه قالب مافین ۱۲ تایی
- آرد ۳۳۰ گرم
- ترکیب آب و شیر ۲۰۸ تا ۲۱۰ گرم
- مخمر فوری ۵ گرم
- شکر ۲۰ گرم
- نمک ۶ گرم
- کره نرم ۳۰ گرم
- تخم مرغ ۱عدد (من تخم مرغ نزدم، اگر تخم مرغ زدید هم وزن تخم مرغ تون از مایعات دستور کم کنید)
من برای بافت بهتر ۶۰ گ خمیرترش فعال زدم.
برای مواد میانی
- دو عدد سیب رنده شده
- شکر قهوه ای
- جوز هندی
- دارچین
- سس کارامل
دستور تهیه رول سیب و دارچین
ابتدا مواد خشک رو ترکیب کنید بعد مایعات و شروع به ورز کنید ! اگر خمیر شما نیاز به اب بیشتری داشت ذره ذره اضافه کنید این مقدار برای ارد من کافی بود!
بعد از اینکه خمیر شکل گرفت کره نرم رو به خورد خمیر داده و ورز بدید تا به تست پنجره خوبی برسید خمیر رو بزارید کنار تا ۵۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کنه!
دو تا سیب رنده شده رو روی حرارت تف دادم ابش که کنی کشیده شد بهش شکر زدم، بستگی داره چقدر دوست دارید شیرین بشه. من چشمی زدم.
همینکه شکر اب بشه کافیه. بعد دارچین بزنید و از روی حرارت بردارید تا سرد بشه. سپس سس کارامل رو آماده کنید.
استراحت خمیر که تمام شد پفشو بگیرید و خمیر رو با وردنه باز کنید. زیاد نازک نکنید.
سیب و کارامل و با هم ترکیب کنید و بزنید، یه کم جوز هندی هم بزنید، اگر گردو یا کشمش هم بزنید مه نور علی نور میشه.
رول کنید و با یه نخ به ۱۲ قسمت مساوی ببرید و داخل قالب مافین خوب چرب شده بزارید.
حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه استراحت داده و رومال شیر خالی یا رومال شیر و تخم مرغ بزنید و داخل فر داغ ۲۲۰ درجه با المنت بالا و پایین مدت ۲۰ دقیقه بپزید. وقتی از فر خارج کردید رومال اب و عسل یا شربت بزنید که خوشمزه تر بشن. نوش جان